Menu

Experience

Wij upgraden je website of app tot een digitale beleving

Alle producten die wij ontwikkelen zijn digitaal en de digitale wereld verandert razendsnel. Je wilt daarom opvallen tussen de andere miljoenen websites op het internet. Met animaties, filmpjes, gamification en een steengoede afwerking maken wij van je website of app een digitale beleving.

Gamification

Je kent het wel. Nog een level uitspelen, nog een aflevering van je favoriete serie kijken op Netflix of toch nog 'even' een leuk kiekje delen op Instagram om meer volgers aan je te binden. Het zijn allemaal vormen van gamification, waarbij je al snel het oog op de tijd verliest. Wil je dat je bezoekers verslaafd raken aan je website of app? Wij maken het gebruik van je digitale product een verslavend spelletje op zich.

Snel, flexibel en soepel

Wanneer je bij de ontwikkeling je gebruiker op de eerste plaats zet, denk je niet alleen na over hoe iets moet werken, maar ook hoe snel het moet zijn. Wij vinden dat iedere website of app binnen drie seconden geladen moet zijn. Hoe complex, groot of uitgebreid deze ook is. Daarnaast moet je er lekker soepel doorheen kunnen klikken, swipen en scrollen. Het digitale product moet een goede beleving bieden voor alle gebruikers op ieder apparaat.

Als er maar iets beweegt...

We voegen niet zomaar een willekeurige animatie toe aan je website of app, maar kiezen voor een aanpak die resultaat oplevert. Een animatie die een productproces van A t/m Z uitbeeld bijvoorbeeld of een achtergrondfilmpje die je onderdompeld in de sfeer van een frisse nieuwe tuin. Met micro-interacties trekken we tot slot de aandacht van de bezoekers, zodat zij klikken op de knoppen waarop jij wilt dat ze gaan klikken.

Storytelling

Alles begint met een verhaal. Ook je website of app. Storytelling helpt om op een speelse en leuke manier een boodschap over te brengen naar je bezoekers. Met storytelling maak je complexe processen begrijpelijk en maak je iets los bij je bezoekers. Wat wil je dat zij meenemen of onthouden en wie is de held in het verhaal dat je gaat vertellen? Met behulp van illustraties, een scherpe pen en zelfs animaties brengen wij je online succesverhaal tot leven!
 

 

Laten we een stap verder gaan en een beleving ontwikkeling die de reis spannender maakt dan de bestemming!

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.