Tot 5000 Euro besparen met Economie071 voucherregeling voor digitalisering in regio Leiden

Ben je MKB ondernemer in de regio Leiden? Maak dan gebruik van de Economie071 voucherregeling voor digitalisering en ontvang tot 5000 Euro!

Wat houdt de voucherregeling voor digitalisering in?

Vanaf 25 maart 2024 kunnen ondernemers een voucher aanvragen voor digitaliseringsprojecten, zoals nieuwe websites, webapps en investeringen in AI en automatisering. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf kan een ondernemer € 1.000, € 2.500 of € 5.000 ontvangen. Daarbij geldt altijd dat een ondernemer minimaal 25% van de kosten zelf draagt.

De voucher wordt verstrekt door Economie071. Een samenwerkingsverband in de gemeenten Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude. Het doel van Economie071 is het versterken van de economie in de Leidse regio en in het bijzonder het ondersteunen van het MKB.

“De voucherregeling was in 2022 en 2023 een groot succes, daarom zijn we erg blij ook dit jaar weer een flink aantal vouchers uit te kunnen geven zodat ondernemers de kansen die digitalisering biedt kunnen verzilveren.”, aldus projectleider Dwayne van der Klugt.

Wil je gebruik maken van de voucherregeling dan heb je een offerte nodig. Neem vandaag nog contact met ons op om GRATIS te brainstormen over de mogelijkheden van AI en digitalisering voor jouw bedrijf.

Voorbeeld van een succesvol voucherproject

De voucher kan gebruikt worden voor alle vormen van digitalisering. Samen met Verloskundig Centrum de Poort hebben we de voucher niet alleen benut om een overtuigende website te ontwikkelen, maar ook om het afsprakensysteem te vernieuwen. Dankzij de voucher is dit mooie project kostenefficiënt gerealiseerd en hebben zij nu de best vindbare verloskundigenpraktijk in de Leidse regio.


Bereid je nu voor en kom GRATIS brainstormen!

Bereid je goed voor om vanaf 25 maart 2024 aanspraak te kunnen maken op de voucher en tot 5000 Euro te besparen op je digitale transformatie. Maak vandaag nog een afspraak en kom GRATIS brainstormen over de mogelijkheden van digitalisering voor jouw bedrijf of vraag direct een offerte aan. Mis deze kans niet!

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy