Menu

Contact

Vrijblijvend even kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Maak een afspraak

Onze locatie

Adres
en route

Studio Projectie B.V.
Haagweg 4 G5
2311AA Leiden

Bel voor advies of een afspraak:
071 513 8985

Ons kantoor ligt centraal in Leiden en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A4, A44, N206 en Leiden Centraal. Wij zijn gevestigd in een sfeervol monumentaal pand met een ruime parkeergelegenheid naast de deur en een gezellig café op de begane grond. Niet in de buurt? We werken regelmatig op afstand samen met opdrachtgevers in Duitsland, Ierland en zelfs Nieuw Zeeland. Studio Projectie is altijd dichtbij.

stamp

Wat kun je verwachten?

Binnen twee weken aan de slag

Arrow Down A line styled icon from Orion Icon Library.

Je neemt contact met ons op

Gebruik het contactformulier, mail naar info@projectie.com of bel ons op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur om een afspraak te maken:

071 513 8985

We spreken af en bespreken je wensen

We ontmoeten elkaar in een sfeervol monumentaal pand in Leiden, where the magic happens en exclusieve Italiaanse koffie op je wacht. Een video call of een ouderwets belletje zonder beeld is ook mogelijk. Allemaal geheel vrijblijvend.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte

Afhankelijk van je opdracht en voorkeur ontvang je een offerte voor een totaalpakket en opties met een vaste prijs en/of een aanbod voor het opstarten en inrichten van een Agile project.

We gaan aan de slag

Je hoeft niet lang te wachten, nadat al het papierwerk geregeld is kunnen we gemiddeld binnen 2 weken een nieuw project starten. Spoedopdrachten zijn in overleg mogelijk en inkooporders of geheimhouding zijn voor ons bekend terrein.

Bel direct om een afspraak te maken

Op werkdagen van 10:00 - 18:00 uur

071 513 8985

Vraag wat zij bereikt hebben met Studio Projectie

"De nieuwe website van Wonderland Kinderopvang sluit perfect aan op de missie en visie van onze organisatie"

"Ze weten goed wat ze maken en wat creatief werkt! Ik heb een website waar ik trots op ben en krijg te zien dat we beter vindbaar zijn en groeien."

"We want our ‘Creating Together’ message to be seen, heard and felt throughout the market, and an effective website is vital to achieving this."

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.