AI Consultancy Leiden

Optimaliseer je bedrijf met AI consultancy

AI Consultancy Leiden

Maak je organisatie efficiënter, los personeelstekorten op en introduceer nieuwe AI producten. Wij wijzen je de weg in de wereld van AI. Vraag nu gratis een intake aan voor AI consultancy.

Ontdek de mogelijkheden van generatieve AI voor je bedrijf

Stapsgewijs AI introduceren in je bedrijf of organisatie

Gratis intake
AI Consultancy Leiden
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
mAfcW4ffsbtKnz2umtdrohM4XgGyyqmygKEE00Gg

Profiteer nu van revolutionaire kunstmatige intelligentie

Veel bedrijven in de de regio Leiden willen aan de slag met AI technologie, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Wij helpen je graag op weg om AI in je organisatie of bedrijf te implementeren, zodat je kunt profiteren van een hogere arbeidsproductiviteit en je niet langer gelimiteerd bent door personeelstekorten.

Ontdek hoe de AI consultancy van Projectie het verschil maakt

Wij bieden een totaalpakket van strategie, ontwerp, architectuur, development en meer om AI succesvol in je organisatie te implementeren. We combineren onze brede kennis van digitale strategie, UX en development om AI voor je organisatie te laten werken.

  • Analyse: Sneller toegang tot meer data om betere beslissingen te kunnen nemen. We geven je meer grip op de (digitale) toekomst van je organisatie.
  • Efficiëntie:  Met AI maken we je organisatie efficiënter, het gaat dan niet om een procentje hier of daar, we maken hele grote stappen.
  • Digitalisering: Veel digitale transformaties stranden door beperkte capaciteit en middelen. Met AI-technologie kunnen we je digitale transformatie vlottrekken. 

Onze AI consultants staan klaar om je te voorzien van advies en oplossingen, zodat jij niet achterblijft in de AI revolutie. Wil je zo snel mogelijk je organisatie efficiënter maken? Kies dan voor JobSolve, ons revolutionaire AI platform, waarmee je je team snel kunt versterken met krachtige AI-technologie.

Ontdek JobSolve
S46MFEhdqpiC2kr3PdYCL5OFNZEeThVXvOkH4dwF

Inspiratie voor AI toepassingen

HRM & Werkgeluk

Het bevorderen van werkgeluk is niet eenvoudig in deze stressvolle tijden. Met AI-tools kan je de HR-afdeling ondersteunen om activiteiten te organiseren voor teambuilding en meer.

Besluitvorming

Offertes vergelijken, contracten controleren of een redelijk compromis bereiken? Met behulp van AI wordt complexe besluitvorming eenvoudiger, inclusiever en transparanter.

Internationaal zaken doen

Een vertaalbureau is niet nodig. Jij kunt zaken doen in het Japans, Indiaas, Duits en welke andere taal dan ook met AI-technologie.

Compliance en controle

Dankzij allerlei nieuwe wet- en regelgeving ben je veel tijd kwijt om alle voorwaarden op orde te krijgen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich er naar gedragen. AI's kunnen je personeel begeleiden zich aan de regels te houden en als Data Protection Officer fungeren.

Administratieve taken

AI technologie kan administratieve taken overnemen of ondersteunen. Met name als je AI middels API's integreerd met je bestaande boekhoudingssoftware bespaar je enorm veel tijd en kosten.

Marketing & Sales

Een extra marketing en sales medewerker is altijd handig. AI kan je helpen met creatieve marketing inspiratie, maar ook het opvolgen van leads of het warmhouden van leads.

Klantenservice verbeteren

Met AI-tools is het mogelijk om de kwaliteit en consistentie van je klantenservice te verbeteren. Zowel op het gebied van communicatie als het uitvoeren van specifieke taken.

Content creatie

AI is ontzettend goed toepasbaar voor content creatie. We kunnen verschillende AI-tools, zoals MidJourney en Dall-E koppelen, zodat je voor iedere case de perfecte content paraat hebt.

Boost je organisatie met AI consultancy en neem vandaag nog contact op met onze AI consultants

De AI revolutie is net begonnen, pak nu een voorsprong!

Gratis intake

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy