Webdesign & UX

Webdesign op maat

Webdesign & UX

Laat je niet beperken door thema's en templates. Bij Projectie creëren we effectieve en visueel aantrekkelijke maatwerk webdesigns volgens de laatste trends.

Premium webdesign en UX voor 47% hogere conversie

Webdesign zonder limitaties van thema's en templates

100% Responsive voor kleine en grote schermen

Creatieve animaties en uniek grafisch ontwerp

BUILD WITH US
Webdesign & UX
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Webdesign dat je raakt

De aandachtspanne van gebruikers is kort en daarom zorgen wij ervoor dat bezoekers zich direct aangesproken voelen door je website. We noemen dat de 'hook' en het geeft je een enorme voorsprong op concurrerende websites die niet opvallen. 

4UByznmVNFoDWdFcgANWL9RgTOhjuNe1wivNlMB1
KUy3NiqfIiCRTdtTlAbutoLieKORStW2jikgOHPM

Webdesign met een flow

Hebben we de aandacht van de bezoekers dan is het tijd om ze te laten doen wat jij wilt. Bellen, mailen, offertes aanvragen of producten kopen. Ze voelen zich tot niets gedwongen, het gaat als vanzelf, onbewust en overtuigd. We noemen dat de 'flow'. 

Pixel-Perfect responsive webdesign in 5 stappen

In een wereld waar je digitale voetafdruk belangrijker is dan ooit, bieden wij een duidelijk en efficiënt vijfstappenplan om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te transformeren. Dit beknopte proces, ontworpen voor maximale impact en efficiëntie, zorgt ervoor dat we samen jouw visie realiseren, van concept tot lancering.

1. Webdesign

We brengen de wensen in kaart en doen onderzoek naar de doelgroep, concurrentie en trends. Hoe meer inzicht we krijgen in de gebruikers en doelstellingen, hoe hoger de conversie.

2. Visuele Identiteit

Wij verspillen jullie kostbare tijd niet aan eindeloze feedbackrondes. We gaan eerst samen aan de slag om de visuele identiteit te bepalen met behulp van Stylescapes. Je kunt kiezen uit meerdere voorstellen voor kleuren, lettertypes, vormen, iconen en het algehele grafische ontwerp. 

3. UX Prototype

Nu we het eens zijn over de look en feel gaan we aan de slag met het webdesign. Aan grijze blokjes zie je niet zoveel, daarom realiseren we een zogenaamd high-fidelity UX prototype. We smelten de stylescapes, customer journey, navigatie, layout, tekst en conversiedoelen samen tot een nagenoeg compleet webdesign.

4. 100% Responsive Webdesign

Is het webdesign volledig naar wens? Dan gaan we het pixel-perfect afwerken voor verschillende schermen. We zorgen niet alleen voor een mobile webdesign, maar nemen ook hogere 4k resoluties mee. 

5. Pixel-Perfect Development

Wil je het nieuwe webdesign zonder limitaties laten bouwen? Onze developers gaan voor je aan de slag om de website te bouwen. 

Webdesign voor marktleiders

De #1 Camping, de bekendste leverancier van autolakken en het grootste onafhankelijke marketingbureau van Nederland vertrouwen op onze kennis en kunde van webdesign.

Onze op maat gemaakte benadering en diepgaande industrie-inzichten garanderen dat uw digitale aanwezigheid niet alleen opvalt, maar ook de concurrentie voorblijft, door naadloze gebruikerservaringen en toonaangevende ontwerpen.

jNEppQHT9gt2d9SOzYO8q1gHV0eq9Ks103pYisym
9XqJYx4H62vS8nwLi8coyQWMs764wpRZLeF8XX3H

Innovatieve processen en technieken

Wij maken geen 'folders achter glas' of een ontwerp op papier. Bij Projectie benutten we alle mogelijkheden die digital design te bieden heeft. Animaties, interactiviteit, videos, 3D, gamification en meer. 

Ons vooruitstrevende team past de nieuwste trends en technologieën toe om ervoor te zorgen dat elk project de grenzen van creativiteit en functionaliteit verlegt, waardoor je merk de aandacht krijgt die het verdient.

Ervaar onbeperkte creativiteit uit onze AI Content Studio

Laat je niet beperken tot stockfoto's of je saaie kantoor en kies voor de onbegrensde mogelijkheden van AI content. Presenteer je bedrijf, organisatie of product, zoals je erover droomt. 

Onze AI Content Studio opent de deur naar een wereld van ongekende creatieve mogelijkheden, waar je visie tot leven komt zonder de gebruikelijke beperkingen van traditionele content creatie. Ontdek hoe onze op maat gemaakte AI-oplossingen je kunnen helpen om authentieke, boeiende en volledig unieke content te produceren die resoneert met je doelgroep.

ZSbbua6XFxaP5b4Ug3JKo3wfX5EB2vrB3TBpo0ny
Webdesign Webdesign Webdesign

Veelgestelde vragen over webdesign

Webdesigner Armando

Armando

Webdesigner

Wat kost een website?

De prijs van een website is vooral afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. Gemiddeld besteden onze MKB klanten € 7500,- ex. BTW aan een goed vindbare website met 20 pagina's, een overtuigend webdesign, gebruiksvriendelijk CMS en meer toeters en bellen. De hoeveelheid pagina's, gewenste functionaliteiten en jouw doelen bepalen onder andere de prijs. Een one-pager kan bijvoorbeeld een stuk goedkoper zijn. Maak gratis een afspraak en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe snel is mijn website klaar?

De duur van het project is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en functionaliteiten. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in weken of zelfs dagen realiseren, maar dan moet je wel alle content paraat hebben. In de praktijk duurt een webdesign project gemiddeld 6 tot 8 weken. We spreken samen een realistische planning af.

Hoe weet ik of ik een nieuw webdesign nodig heb?

Je website moet representatief zijn voor je bedrijf en daarnaast zijn er technische ontwikkelingen die invloed hebben op het succes van je website, zoals hoe goed je website werkt op smartphones en hoe snel de laadtijd is. Wij vertellen je graag of je website aan vernieuwing toe is en waarom.

Zijn de websites die jullie maken geschikt voor mobiel?

Ja, onze websites zijn geschikt voor smartphones, tablets, laptops, monitoren en tal van andere soorten devices en schermen. Je noemt dat 'responsive webdesign'. Daarnaast zijn onze websites pijlsnel, want dat is heel belangrijke voor een goede gebruikerservaring op je smartphone.

Plaatsen jullie de teksten of moet ik de website zelf vullen?

Niet alleen de homepage, maar ook de rest van de website moet zo aantrekkelijk en optimaal mogelijk ingericht worden. We plaatsen daarom de teksten en maken de pagina's op, zodat alles klopt. Na oplevering kun je de website zelf bewerken en uitbreiden met het gebruiksvriendelijke CMS.

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy