Menu

Corporate
website

Een website die je organisatie van A t/m Z ondersteund

"The automotive websites you've created are the best websites in our portfolio."

AkzoNobel

Jullie partner voor corporate websites

Bij Projectie zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van corporate websites. Als het gaat om online aanwezigheid en zakelijk succes, is jullie website vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten. Een goed ontworpen corporate website is daarom essentieel voor het opbouwen van geloofwaardigheid, het aantrekken van nieuwe klanten en het stimuleren van groei.

Start jullie project

Neem afscheid van templates en half werk. Bij Projectie hebben we een dedicated Corporate Digital Team dat in nauwe samenwerking met jullie organisatie de best mogelijke corporate website bouwt.

kpiimaJwUpDNouBX18So2DPeQxh6Wod0fHEsH9p5
Z8Zm2FBptu5TRiJsZ8te4oj4gNQl8lIb3UEWdvLK
P4UZc8PlOV4VthcpyN1HlBOVVo1h8GYWGG2JJIrx

Wat is een corporate website

Een corporate website is kortgezegd een website die ontworpen en gebouwd is om bedrijfsdoelen te behalen. Corporate websites blinken uit als het aankomt op de visuele identiteit, functionaliteit, conversie en online vindbaarheid en ondersteunen waar mogelijk de belangrijkste bedrijfsprocessen, zoals leadgeneratie, recruitment of zelfs de klantenservice met slimme digitale oplossingen en API koppelingen.

Een duurzame strategie

Het ontwikkelen van een succesvolle corporate website begint met het bepalen van de strategie. Een corporate website is een investering voor een langere termijn en daarom is het belangrijk dat de website goed aansluit op jullie missie, visie en doelen. Wij helpen graag met het creëren van een duurzame online strategie waar jullie hele organisatie houvast aan heeft.

Een corporate identity met impact

Een corporate website heeft een visuele identiteit nodig die een blijvende indruk achterlaat. We halen meer uit de bestaande huisstijl of gaan aan de slag om een passende corporate identity te ontwikkelen waar alle stakeholders achter staan. Onze Digital Product Agency maakt gebruik van nieuwe methodes en technieken die zelfs jullie grootste meningsverschillen over de look en feel van de website in korte tijd kunnen overbruggen.

Corporate UX en webdesign

Het ontwikkelen van een corporate website vraagt om een goed doordacht webdesign dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en helder gestructureerd. Bij het ontwikkelen van jullie corporate website zetten we de bezoeker altijd op de eerste plaats en ontwikkelen we een customer journey die het voor alle doelgroepen gemakkelijker maakt om te vinden wat zij zoeken.

Alle puntjes op de AI

Het ontwikkelen van content voor corporate websites kost doorgaans veel tijd. Het omschrijven van diensten, het vernieuwen van productomschrijvingen, het opstellen van veelgestelde vragen of het goed communiceren van de missie en visie is een behoorlijke kluif. Met innovatieve AI oplossingen maken wij het proces om content te creëren tot wel 50% sneller en kan er zelfs een goede basis gelegd worden voor vertalingen en de SEO content.

Een CMS waar iedereen altijd mee kan werken

Met behulp van het Laravel framework of WordPress richten we een veilig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar corporate CMS geheel op maat in. Hebben jullie speciale wensen of eisen? Geen enkel probleem. Dankzij de kracht van maatwerk webdevelopment zijn er praktisch geen beperkingen als het aankomt op het zelf bewerken van de website, complexe SEO-instellingen, zoals redirects of het toekennen van specifieke rechten aan medewerkers.

Ons corporate digital team staat ook voor jullie klaar om een baanbrekende corporate website te ontwikkelen.

We horen graag hoe we jullie kunnen helpen om een corporate website te ontwikkelen die uitblinkt en jullie doelen behaald in plaats van dwarsboomt. Een corporate website waar de hele organisatie trots op is en medewerkers van marketing tot aan delivery ondersteunt. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om een call in te plannen of vraag een offerte aan. Binnen 30 minuten zijn al jullie belangrijkste vragen en zorgen beantwoord.

Start jullie project

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.