Menu

Beleef je eigen avontuur

  • SERVICES
    • Discovery
    • Webdesign
    • Development

De website sluit perfect aan op de missie en visie van onze organisatie!

Wonderland Kinderopvang

van 25 stijlen naar 1 brand

Wonderland Kinderopvang stond in 2020 voor een grote uitdaging. Het samenvoegen van 25 verschillende locaties tot een overkoepelend brand midden in een grote overname. Onze concrete doelstelling: samen met het communicatieteam van Wonderland de uitdaging aan gaan om de 25 koppige draak te temmen en een robuust online kasteel te bouwen. Waar zij ook naar zochten was creatieve superkracht, want hoe vertaal je nieuwe logo's, kleuren en vormen naar een aantrekkelijk webdesign dat toch gebruiksvriendelijk blijft?

Voor ieder wat wils

Het antwoord is starten met een Discovery. Door de wensen van alle stakeholders en gebruikers op een rijtje te zetten kun je onderbouwen welke functionaliteiten en pagina's noodzakelijk zijn, wat ontzettend leuk is om toe te voegen en waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Daarna direct met de billen bloot de hoofdlijnen van het design laten beoordelen en goedkeuren door het management team. Nu hebben we draagvlak!

0 Visitors
0 Page views
0 Session length

Een mooi resultaat

Het resultaat van het uitwerken van al die wensen is een gebruiksvriendelijke website die Wonderland de bouwstenen geeft om verder te groeien. De website is voorzien van een handig locatieoverzicht, waar locatiemanagers hun eieren in kwijt kunnen. Daarnaast kunnen liefhebbers van kaarten zich vermaken met een interactieve Google kaart om de meest dichtstbijzijnde Wonderland locatie te vinden. Het nieuwe webdesign dat naadloos aansluit op het nieuwe brand van Wonderland wordt onder de motorkap aangestuurd door WordPress, zodat de communicatiemedewerkers zelf alles netjes kunnen bijhouden en kunnen bloggen. Inmiddels verzorgen we ook de Adwords voor Wonderland en daarmee spelen we een rol in bijna de hele klantreis. Alleen al in de eerste 6 maanden leverde dat 111% meer bezoekers op.

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.