AI specialisten inhuren

Laat onze AI specialisten voor je werken

AI specialisten inhuren

Wil je meer halen uit generatieve AI's, zoals GPT4-o of heeft je team AI prompting skills en kennis nodig? Huur onze AI specialisten in om van jouw AI project een succes te maken.

BUILD WITH US
AI specialisten inhuren
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
Waarom externe AI specialisten inhuren?

Waarom externe AI specialisten inhuren?

Het aanbod van AI specialisten is wereldwijd schaars en de salarissen lopen al snel op van €300.000 tot €400.000 per jaar. Kortom, het is erg duur om zelf een AI specialist in dienst te nemen. Daarnaast is het complex om AI technologie op de juiste manier toe te passen voor bedrijfsprocessen.

Met het uitbesteden van AI werkzaamheden, zoals Prompt Engineering of API development, profiteer je van de AI revolutie en onze jarenlange ervaring op het gebied van automatisering voor een fractie van de kosten.

Versterk je team met AI specialisten

Bij projectie hebben we diverse AI expertises in huis. Hieronder een aantal AI gerelateerde functies die je aan ons kunt uitbesteden.

AI Prompt Engineers

ChatGPT, MidJourney, Dall-E, Gemini... er verschijnen steeds meer generatieve AI tools op de markt, maar welke zijn het meest effectief en hoe haal je het beste resultaat uit je nieuwe AI's? Onze AI Prompt Engineers creëren prompts waarmee je AI's veel betere resultaten genereren.

vanaf 80,- per uur

API & AI developers

Met behulp van APIs is het mogelijk om systemen gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Onze ervaren API developers kunnen je helpen om AI te integreren in bestaande systemen.

vanaf 100,- per uur

AI software architect

Wil je een nieuw platform bouwen met AI technologie dan is een AI software architect een must om een duurzame en effectieve oplossing te realiseren.

vanaf 100,- per uur

AI consultants

Heb je advies nodig bij het implementeren van AI in je bedrijf of organisatie of zitten je medewerkers met vragen waar je zelf het antwoord niet op weet? Onze AI consultants staan je bij met raad en daad.

vanaf 80,- per uur

Aan de slag met AI op projectbasis of vanaf één dag per week

Je kunt de AI specialisten van Projectie flexibel inzetten om succesvol AI te implementeren in je bedrijf. We zijn beschikbaar op projectbasis of kunnen voor een langere tijd aanhaken als AI technologie onmisbaar is voor je organisatie. Interesse om met AI aan de slag te gaan? Neem vandaag nog contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Onze AI Prompt Engineers geven je team AI superkracht met betere prompts

Met de kracht van goede prompts kunnen je medewerkers sneller en beter met generatieve AI's werken. Onze AI specialisten delen graag hun kennis tijdens workshops en kennissessies. We trainen je medewerkers op een interactieve, laagdrempelige en leuke manier om te werken met generatieve AI tools, zoals

  • GPT-4o (virtuele assistent)
  • Midjourney (afbeeldingen genereren)
  • Gemini (Google AI)

Onze AI Prompt Engineers creëren prompts en leren je hoe je met AI's veel betere resultaten kunt genereren.

Onze AI Prompt Engineers geven je team AI superkracht met betere prompts

De eerste AI ervaring van Dimsum Reizen

Maakte kennis met AI bij Projectie

"Het was heel interessant om met ons team van Dimsum Reizen te ontdekken wat er inmiddels voor ons werk allemaal mogelijk is met AI en hoe we met AI ons werk efficiënter kunnen maken."

Een eyeopener voor Raamwerk

Zocht advies op maat voor een effectieve AI strategie

"Jullie advies heeft ons bij Raamwerk enorm geholpen en duidelijk inzicht gegeven over hoe we in de toekomst met AI kunnen gaan werken."

Maak je bedrijf AI First

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy