Projectie

28 07 2023

Nieuw: WordPress Update Service

Heb je moeite om je WordPress website up-to-date te houden? Maak dan gebruik van onze WordPress update service.

Houd jouw WordPress Website Up-to-date met Projectie's Professionele Update Service

Als drukke ondernemer weet je dat het bijhouden van jouw WordPress website cruciaal is om veilig en probleemloos online te blijven opereren. Maar we begrijpen ook dat het uitvoeren van regelmatige updates soms over het hoofd kan worden gezien, vooral als je je bezig moet houden met de dagelijkse bedrijfsvoering. Dat is waarom Projectie's WordPress Update Service de perfecte oplossing is om jouw website op koers te houden zonder zorgen.

Waarom WordPress Updates Cruciaal Zijn

WordPress is een van de meest populaire content management systemen ter wereld en wordt voortdurend geüpdatet om de prestaties, beveiliging en functionaliteit te verbeteren. Deze updates omvatten niet alleen de WordPress core, maar ook thema's en plugins van derden die je mogelijk hebt geïnstalleerd. Het niet bijhouden van deze updates kan echter leiden tot ernstige gevolgen, zoals:

Beveiligingsrisico's

Verouderde software kan beveiligingslekken bevatten die hackers kunnen misbruiken om toegang te krijgen tot jouw website en gegevens.

Functionaliteitsproblemen

Oudere versies kunnen incompatibiliteit veroorzaken met nieuwe functionaliteiten of zelfs de werking van jouw website verstoren.

Slechte gebruikerservaring

Bezoekers kunnen geconfronteerd worden met foutmeldingen of trage laadtijden als gevolg van verouderde code.

Hoe Projectie's WordPress Update Service Jou Helpt

Bij Projectie begrijpen we de complexiteit en het belang van het regelmatig updaten van jouw WordPress website. Onze professionele update service zorgt ervoor dat jouw website altijd veilig, functioneel en up-to-date blijft, terwijl jij je kunt concentreren op de groei van jouw bedrijf. Dit is wat onze service omvat:

Regelmatige Updates:
We voeren 3x per kwartaal of 1x per maand uitgebreide updates uit van de WordPress core, thema's en plugins om ervoor te zorgen dat jouw website altijd draait op de nieuwste versies.

Beveiligingscontroles:
We monitoren voortdurend de beveiligingsupdates en voeren ze onmiddellijk uit om jouw website te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Compatibiliteitstesten:
Voordat we updates doorvoeren, testen we alle wijzigingen om er zeker van te zijn dat ze geen invloed hebben op de functionaliteit van jouw website.

Probleemoplossing:

Mocht er na de updates toch een probleem ontstaan, dan staan onze ervaren ontwikkelaars klaar om snel en effectief eventuele problemen op te lossen.

Focus op Jouw Bedrijf, Laat de Technische Details Aan Ons Over

Met Projectie's WordPress Update Service hoef je je geen zorgen te maken over technische details en kun je je volledig richten op het laten groeien van jouw bedrijf. Ons toegewijde team van experts zorgt ervoor dat jouw website altijd veilig, snel en up-to-date is, zodat je jouw online aanwezigheid met vertrouwen kunt uitbreiden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw WordPress updates beheren, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: jouw succes!

De WordPress Update Service is beschikbaar voor alle klanten van Projectie met een WordPress website. Je kunt je hier aanmelden.

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy