Menu

Studio Projectie 2021

Een greep uit de projecten en hoogtepunten van het afgelopen jaar.
Het antwoord op de vraag "Wat doen jullie eigenlijk?"

JANUARI

Studio Projectie werkt 10 jaar samen met AkzoNobel Automotive and Specialty Coatings

Opschalen in 2021

We introduceerden samen met AkzoNobel in 2021 websites voor Wanda Refinishes in de Benelux en Hongarije. Voor SikkensVR werd de landenselectie op de corporate website verder uitgebreid naar de Carabische Eilanden en delen van Azie. Daarnaast Brachten we de Carbeat Power Session campagne tot leven in samenwerking met Refresh en heeft India toegang gekregen tot het volledig geautomatiseerde garantie platform Sikkens & Lesonal Lifetime Warranty. Een kleine greep uit de 100+ vragen en opdrachten die we in 2021 uit alle uithoeken van de wereld kregen via AkzoNobel.

FEBRUARI

Alfa Pro IT kiest Studio Projectie als development partner voor B2B webshop Alfa Pro NEXT

Multi-tennant B2B platform

We realiseerden een API-koppeling voor real-time voorraad synchronisatie en bestellingen tussen Alfa Pro NEXT en Laravel. Vervolgens bouwden we een meertalig maatwerk webshop platform om razendsnel duizenden producten en bestellingen te verwerken voor bloemenhandelaren in Nederland en Duitsland. Het resultaat? In een jaar tijd meer dan 10 shops opgeleverd voor onder andere GUMZ, Bloemactief en Floribunda en tienduizenden bestellingen verwerkt.

MAART

Arbeidscommunicatie voor gevorderden

Wesseling zocht echte aanpakkers

Onze klanten hadden in 2021 vooral zorgen over vacatures. Het valt niet mee om personeel te vinden en daarom is het ontzettend belangrijk dat potentiële werknemers weten wat ze aan je hebben. Met die gedachte lanceerden we Werken bij Wesseling voor Wesseling Logistics en als jij nog steeds de fel rode trucks ziet rijden dan is onze missie geslaagd!

APRIL

And now for something completely different

Programmeurs die zich het liefst achter een toetsenbord verstoppen hebben weinig moeite met lockdowns, maar klanten vinden het ook wel eens fijn om niet met emoji's te communiceren. In april kwam Esther daarom ons team versterken als creatieve accountmanager!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Spreek dan eens af met Esther

Maak een afspraak

Georgië op de kaart

Op afstand is ook alles mogelijk voor Visit Georgia

De meest toonaangevende reisorganisatie in Georgië zocht niet alleen een partner om de websites naar een hoger niveau te tillen, maar ook een partij die bereid was om hen het een en ander te leren over websites, online marketing en samenwerken op afstand. De samenwerking met Studio Projectie resulteerde in nieuwe websites voor Visit Georgia en de zusteronderneming Georgian DMC.

MEI

Het 10e Delft Fringe Festival

Theater in de huiskamer

In 2021 was er veel onzekerheid over evenementen. Gelukkig kon het Delft Fringe Festival met behulp van de nieuwe website en het doorzettingsvermogen van alle jonge theatermakers van de binnenstad naar de huiskamer verplaatst worden. Aan ons de taak om de Stager API-koppeling binnen 2 weken om te wisselen met een PreTix API-koppeling en de website te optimaliseren voor de bijzondere digitale editie van het festival.

JUNI

Optionality pakt kansen

Nieuwe ondernemingen en kansen

Het afgelopen jaar stonden we aan de wieg van talloze nieuwe ondernemingen. Met Optionality kregen we de kans om helemaal los te gaan met alles dat trending is en een hersenspinsel om te toveren tot een opvallend brand.

JULI

The Power of X

In juli rolde we versie 4 uit van ons Laravel CMS ProWriter X. Een nieuwe lay-out voor de backend, Laravel 8 ondersteuning en weer sneller, beter, veelzijdiger en gebruiksvriendelijker dan de vorige versie.

Op zoek naar een API, CMS of CRM waar je op kunt bouwen?

Maak een afspraak

Centrummanagement Leiden in een nieuw modern jasje

Niet volgen, maar leiden

De website van Centrummanagement Leiden kreeg dit jaar een welverdiende opknapbeurt. Op de nieuwe website is alle informatie beter te vinden en meer broodnodige flexibiliteit voor het plaatsen van aankondigingen en belangrijke mededelingen vanuit de organisatie. Met de nieuwsbrief API blijven bezoekers bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

AUGUSTUS

SSR-W neemt Smart CRM in gebruik

Bladeren door de ledenadministratie en menukaarten

In augustus stond de oplevering van het Smart CRM voor de studentenvereniging SSR Wageningen op het programma. Nieuwe en bestaande leden kunnen elkaar voortaan gemakkelijk vinden, reserveren voor een maaltijd, groepen samenstellen en allerlei andere zaken regelen en het bestuur kan voorkomen dat iemand 'per ongeluk' de bardiensten of bonnetjes vergeet.

SEPTEMBER

Theater Ins Blau krijgt digitale renovatie

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe features

Het online theatermagazine van Theater Ins Blau, de Leidsche Schouwburg en Stadsgehoorzaal Leiden werd in 2021 uitgebreid met nieuwe features. Zo is het mogelijk om zelf je favoriete theaterprogramma samen te stellen en die te delen met familie en vrienden. Daarnaast werd de website van Theater Ins Blau onder handen genomen. Gemakkelijker voorstellingen vinden, meer tickets verkopen en meer toegankelijkheid waren de speerpunten.

OKTOBER

Eerste hulp bij conversie Dimsum Reizen

Maak van je website geen DOOM-level

In oktober werden we ingevlogen door Dimsum Reizen om de conversie te herstellen. Na onderzoek bleek een serie landingspagina's over Coronamaatregelen uitgegroeid te zijn tot een doolhof. Met nieuwe call-to-actions en het schrappen van niet essentiële informatie onder het motto 'Zorgeloos Reizen' konden we de brand blussen.

NOVEMBER

Last-minute landing voor North Action Sports

Sportieve campagnes en landing pages

We zijn inmiddels allemaal gewend geraakt aan 24-uurs levertijden. Het afgelopen jaar kregen wij regelmatig te horen: "De deadline? Eigenlijk gisteren!". Vandaar dat wij de lijntjes altijd zo kort mogelijk houden met klanten als North Action Sports Group.

DECEMBER

Klanten verleiden met een aantrekkelijke website

Mooi Lingerie

Sommige producten koop je liever niet online. Het ontbreekt prachtige winkels van gepassioneerde ondernemers, zoals Mooi Lingerie echter vaak aan een website die net zo uitnodigend is als de etalage. Dat is zonde, want als je website geen goede indruk maakt doen klanten geen moeite om je winkel te bezoeken of producten af te halen. Mooi Lingerie ontdekte al snel het verschil tussen zelfbouw en een overtuigende merkbelevenis.

10 minuten na lancering...

stond de eerste klant al de stoep:
"Zij vond onze website zo mooi... gaat dat zo snel ja?"

Ons jaar in cijfers

0+ Projecten
0 Support tickets
0.1 Trustoo Score

Een frisse start in 2022!

Een mooier merk, meer klanten, een betere website, je eerste webshop of eindelijk je Excel sheets inruilen voor een fatsoenlijk CRM?

Wij creëren dag in, dag uit waarde voor onze klanten.

Maak een afspraak

"I'd like to take the chance and really say a BIG THANK YOU for your extraordinary support during this year – I really appreciate all your work because you’re always there when we need you."

Honestly to say it is not correct to compare this web site with previous one. New one is 100000 times better."

"Bij deze wil ik jullie van harte bedanken voor jullie adequate, snelle en flexibele hulp dit jaar bij het onderhouden en aanpassen van onze website."

Ga vandaag nog voor online succes

Puttend uit 22 jaar ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat, dus aarzel niet - neem vandaag nog contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bezoekadres

Studio Projectie B.V.
Pieterskerkhof 38
2311 ST
Leiden

KVK: 55888356