Menu

Website make-over voor Gemini Kangeroes, een frisse start online

Gemini Kangeroes

Toen onze eigen sterspeler Stan, speler bij Gemini Kangeroes ons vertelde over zijn club, wisten we dat we iets speciaals wilden doen. We hebben daarom besloten om een splinternieuwe website te sponsoren voor deze bruisende volleybalvereniging uit Voorschoten. Van de eerste prototypes in Figma tot de realisatie in Laravel, we hebben alles uit de kast gehaald om hun digitale thuis net zo levendig te maken als de club zelf.

User Stories

0

Een website die serveert

Wij begrijpen als geen ander dat een website meer is dan alleen een visitekaartje. Het is een ontmoetingsplaats, een bron van informatie, en voor een sportclub, het hart van de gemeenschap. Daarom hebben we vanaf nul een website gecreëerd die recht doet aan de dynamiek en diversiteit van Gemini Kangeroes

Met teams variërend van circulatie mini volleybal tot seniorencompetitie, biedt Gemini Kangeroes een volleybalplek voor iedereen. Ons ontwerp moest deze diversiteit weerspiegelen en ruimte bieden aan elke groep binnen de club. Informatie over de verschillende teams, trainingstijden en hoe je lid kunt worden, is nu allemaal makkelijk te vinden.

Gemini Kangeroes draait niet alleen om het spel; het gaat om de mensen, de passie, en de gemeenschap. Dit aspect wilden we vangen in de website, door een platform te bieden waar successen gedeeld kunnen worden, nieuwe leden verwelkomd, en waar de rijke geschiedenis van de club gevierd wordt. Met 2025 als het jaar waarin de club haar 60-jarig bestaan viert, hebben we speciale aandacht besteed aan de rijke historie en toekomstvisie van de club.

Het bouwen van de website met Laravel gaf ons de vrijheid om maatwerk te leveren dat past bij de unieke behoeften van de club. Elk element, van teampagina's tot nieuwssecties, is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en gemeenschapsgevoel. Het resultaat is een online hub die net zo uitnodigend is als een thuiswedstrijd.

Een vereniging vol verhalen

"Top team Projectie! Veel dank voor jullie werk aan onze mooie nieuwe website!" - Het bestuur - Gemini Kangeroes

Offerte aanvragen

Bekijk ook:

FCB Amsterdam

Iridescent Bio

Camping de Wildhoeve