Menu

Toonaangevend en innovatief

ATG Europe

ATG Europe wilde tijdens haar 50-jarige jubileum de blits maken met een toonaangevende website. Een website van het type: "Ik wou dat ik zo'n website had!". Wat zij niet wisten is dat je uitstraling veel verder gaat dan je website. Daarom gingen we op ontdekkingsreis in de organisatie om eerst tot de kern van ATG Europe te komen. Onze concrete opdracht: een website realiseren om te laten zien dat ATG Europe klaar is voor de komende 50 jaar.

Page views per jaar

0

Unieke bezoekers per jaar

0

Creatieve one-liners

0

The Hero's Journey

De reis begon met een creatieve sessie samen met het managementteam. Je kunt allerlei labels op jezelf plakken, zoals innovatief, transparant en deskundig, maar straal je dat ook uit en zijn die wel uniek genoeg? Door die vraag te beantwoorden en ATG Europe niet te positioneren als Elon Musk, maar de betrouwbare leermeester Obi Wan Kenobi stapten zij in de rol die het beste bij hen pastte. Een mentor die de held(de klant!) in de spotlight zet en verder brengt. We stelden daarom een nieuwe visie op voor de communicatiestrategie gebaseerd op de principes 'The Hero's Journey'. 

Rise and shine

Het resultaat van onze samenwerking is een website die het imago en de online marketing van ATG Europe een nieuwe impuls hebben gegeven en waarmee zij zich duidelijk profileren. Met bijpassende visuals, teksten en one-liners sluit de website naadloos aan op de missie en visie.  Als kers op de taart staken we ook de recruitment website in een nieuw jasje, inclusief een API integratie met Salesforce.

"Thank you very much for the great work you have done, this has been appreciated by the entire ATG team." - ATG Europe

Offerte aanvragen

Bekijk ook:

FCB Amsterdam

Iridescent Bio

Camping de Wildhoeve

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.