Dim Sum Reizen

Beleef Aziƫ en Europa met DimSum reizen

De dames en heren van Projectie hebben zich fantastisch ingezet om van onze sites een ware beleving te maken.

Dimsum Reizen

0

bestemningen

0

unieke bezoekers per jaar

Al meer dan 10 jaar werken wij samen met Dimsum Reizen om als technische partner de online klantreis van websitebezoek tot boeking te realiseren. Door in te zetten op de juiste trends en regelmatig de strategie bij te sturen is Dimsum Reizen als net zo lang als maatwerkspecialist competitief in de reiswereld.

Strategy Branding Webdesign Development

Van alle gemakken voorzien

De website van Dimsum Reizen is een krachtige gereedschapskist, waarmee de reisorganisatie ieder jaar haar eigen aanbod op maat kan inrichten. De websitebezoeker of reisspecialist kan vervolgens een reis samenstellen met excursies, hotels en bouwstenen. Suggesties, landkaarten, review widgets... het reisplatform van Dimsum is door de jaren heen uitgebreid met alle gemakken die je van een moderne reizensite mag verwachten.

Duurzame oplossing

De flexibiliteit van de website stelt Dimsum in staat om zelfs 14(!) jaar na de ontwikkeling van het oorspronkelijke CMS nieuwe features te laten bouwen. Daarnaast helpen we om de stijl van de website te vertalen naar events, offertes en andere uitingen. Bovendien zijn er twee Duitse zustersites gelanceerd. Het Dimsum Reizen brand groeit daarmee gestaag verder.

START JOUW PROJECT

Build with us
Philip

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy