FCB Amsterdam

Een unieke website met AI vertaler voor een groots reclamebureau

Ons team is razend enthousiast over de nieuwe website die jullie gemaakt hebben!

FCB Amsterdam

0

Medewerkers

0

Grote merken

De website van FCB Amsterdam combineert de laatste design trends en state-of-the-art AI technologie om een nieuwe standaard te zetten voor marketing agency websites. De marketeers van FCB Amsterdam weten als geen ander hoe ze reclame moeten maken voor grote merken, zoals Leffe en AkzoNobel maar het is zelfs voor de meest creatieve geesten een uitdaging om je eigen website vorm te geven en je visie uiteindelijk te transformeren in een gebruiksvriendelijke, snelle en aantrekkelijke website. FCB Amsterdam ging daarom op zoek naar een partner met ervaring en expertise in webdesign en maatwerk webdevelopment die de uitdaging aandurfde.

Strategy Branding Webdesign Development
2wS2EKlvRLxXdauEUtsUzyjOogO9n0kuirwuAKy9 PKW37NP7bUAYTyilU5UlDPnIojQfYRmfvwrOy2L4

Synergie tussen Leiden en Amsterdam

De eerste stap voor het realiseren van een unieke website is het bepalen van een richting. We hebben daarom Stylescapes gecreëerd om de visie voor de toekomst van FCB Amsterdam te schetsen en draagvlak te creëren onder alle stakeholders. Het doel was om niet alleen te ontdekken wat FCB Amsterdam aansprak, maar ook wat de no-go's waren. Beide teams gingen vervolgens gemotiveerd aan de slag om van de droom de werkelijkheid te maken. In Leiden kwam een uniek, minimalistisch, strak en modern webdesign tot stand en in Amsterdam werd alle content op maat geproduceerd. Om voor consistentie te zorgen stelden we een media-guide op met alle specificaties voor de visuals en als kers op de taart produceerde FCB Amsterdam een gloednieuwe showreel en werd ook het logo opgefrist.  


Realtime AI translator

FCB Amsterdam verzorgt de marketingcampagnes van grote merken in heel Europa en het marketingbureau heeft op alle vlakken een divers team. De website moest van 'iedereen' zijn en daardoor ontstond de wens om de website meertalig te maken, maar de klassieke manier van vertalen is duur, omslachtig en beperkt. We hebben daarom een AI translator gebouwd die realtime de website kan vertalen in iedere mogelijke taal. Deze slimme en duurzame vertaler herkent wijzingen in de website en maakt alleen nieuwe vertalingen als het nodig is. De AI vertaler heeft als voordeel dat de AI de vertaling kan voorzien van de identiteit en stijl van FCB Amsterdam en merknamen en campagnenamen herkent en in stand houdt.

START JOUW PROJECT

Build with us
Marcel

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy