Future Fit

Real-time Serious Game voor iedere webbrowser

Jullie team heeft bewezen dat door samenwerking, communicatie, en expertise, elk doel haalbaar is. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt

Future Fit

0

deelnemers

0

organisaties

De serious game Future Fit werd tot voor kort georganiseerd met een spreadsheet: foutgevoelig, ingewikkeld en tijdrovend. De oplossing? Een op maat gemaakte Laravel webapplicatie.

Strategy Branding Webdesign Development

Een betere speelervaring

Met onze Laravel webapplicatie kunnen spelers en spelbegeleiders zowel live als offline Future Fit spelen, met een ongeëvenaarde spelervaring. De Future Fit game is ontwikkeld om consultants en managers handvatten te bieden tijdens de digitale transformatie, waarbij ze leren om te gaan met een snel veranderende wereld van complexe systemen.

Realtime spelervaring

We begrijpen dat snelheid essentieel is voor een optimale spelervaring. Daarom hebben we gebruikgemaakt van geavanceerde service workers in onze Laravel webapplicatie. Dit stelt spelers in staat om real-time gegevens uit te wisselen, zodat elke speler, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, altijd de meest recente informatie op hun scherm heeft. De spelervaring is net zo snel en soepel als bij een native app, allemaal binnen de webbrowser.

Verbeterde presentatie en besturing

De overstap van een spreadsheet naar onze webapplicatie brengt talloze voordelen met zich mee. De applicatie biedt een aantrekkelijke presentatie en een intuïtieve besturing, waardoor het inhuren van twee spelbegeleiders overbodig wordt. Daarnaast is de webapplicatie eenvoudig uit te breiden met nieuwe functies en spelelementen, waardoor de mogelijkheden voor toekomstige ontwikkeling eindeloos zijn.

Ready for the next level?

Als jij nog steeds Serious Games organiseert met spreadsheets of pen en papier dan is het tijd om de volgende stap te zetten en je spel te digitaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een geavanceerde, efficiënte en meeslepende spelervaring met een op maat gemaakte Laravel webapplicatie. Bereid je voor op een nieuwe dimensie van Serious Games en maak van je spel een groot succes!


START JOUW PROJECT

Build with us
Philip

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy