Iridescent Bio

Iridescent Bio transformeert de biotechsector

You guys work much faster than any agency we've previously worked with

Iridescent Bio

0

patenten

0

seconde doorzoeken

0

uitgevoerde analyses

0

partners

Dankzij het platform dat we samen met het team van Iridescent Bio ontwikkeld hebben kunnen onderzoekers en bedrijven baanbrekende nieuwe behandelingen sneller op de markt brengen, waardoor de biotechsector transformeert en de samenleving profiteert. Het platform is in staat om 1 miljard patenten binnen 1 seconde te doorzoeken en analyses die normaal gesproken dagen, weken of zelfs maanden duren zijn binnen een paar minuten gereed. Met trots hebben we een bijdrage mogen leveren aan dit AI project.

Strategy Branding Webdesign Development

Wat is Iridescent Bio?

Iridescent Bio is een geavanceerd platform dat met behulp van AI-technologie complexe wetenschappelijke modellering gebruikt om de ontwikkeling van eiwitten (antilichamen) te voorspellen en uitgebreide virtuele tests uit te voeren. Deze mogelijkheden stellen onderzoekers in staat om de eigenschappen van nieuwe eiwitten te ontrafelen en snel potentiƫle therapieƫn te identificeren. En met snel, bedoelen we snel. Het platform is in staat om 1 miljard patenten binnen 1 seconde te doorzoeken en analyses die normaal gesproken dagen, weken of maanden duren kunnen dankzij deze innovatieve oplossing met behulp van GPU-clusters binnen een paar minuten uitgevoerd worden. Aangezien de analyses kostbaar zijn, maakt het platform eerst een inschatting van de tijd en kosten van de analyse, zo worden de kostbare berekeningen zo efficient en duurzaam mogelijk uitgevoerd.

Van MVP naar succesverhaal

We zetten onze brede expertise op het gebied van digital product design in om van Iridescent Bio een succes te maken. Strategisch denken we mee over zaken als het prijsmodel en de roadmap. We verzorgen de UX en branding van het SAAS-platform en hebben zelfs geholpen met het ontwikkelen en finetunen van de complexe AI-modellering en tests. Al deze moeite werpt zijn vruchten af, want meerdere investeerders hebben inmiddels interesse getoond om het project verder te laten groeien.

Wil jij ook een baanbrekende AI-tool tot leven brengen en heb je daar extra brainpower, AI-expertise, full-stack developers, UX expertise of een sparringpartner voor nodig? Gaan jullie een baanbrekende AI-tool tot leven brengen en heb je daar extra brainpower, AI-expertise, full-stack developers, gelikt UX design of een sparringpartner voor nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laten we samen de oplossing van de toekomst bouwen.

START JOUW PROJECT

Build with us
Marcel

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy