Leidsch Beleg

Maak een website waar ik honger van krijg!

Het team was uiterst professioneel en responsief, waardoor onze samenwerking vlekkeloos verliep. Het resultaat is verbluffend!

Arnoud - Leidsch Beleg

0

jaar aan ervaring

0

bestellingen per dag

Het kost best wat moeite om jezelf online beter te presenteren en meer met je website te gaan doen. Toch moet je af en toe met je tijd meegaan en daarom kregen wij de uitdaging om voor Leidsch Beleg een nieuwe website te realiseren. Onze creatieve superkracht moest gaan zorgen voor een vol terras en een roodgloeiende telefoon. De eigenaar vroeg ons: "Maak een website waar ik honger van krijg!"

Strategy Branding Webdesign Development
5QQlm9yW2NsjkSUtvXesZtF2yYf3j8ASVswmhtb0

SEO en conversie

Eigenlijk draait het bij horeca websites slechts om een ding. De conversie en de vindbaarheid. Je moet goed vindbaar zijn om klanten te lokken en vervolgens de klanten die je beet hebt laten bestellen of reserveren. Daarom waan je je op de website van Leidsch Beleg al in de sferen van de zaak, maar ben je ook binnen een 3 tellen op de bestelpagina als je even snel broodjes moet bestellen voor de de lunch. De mobiele versie van de site is ook enorm belangrijk, want als je door de stad loopt op zoek naar wat gezonds dan heb je waarschijnlijk geen monitor in je rugtas.

Smeren tot je een ons weegt

Via de website van Leidsch Beleg zijn er ontelbare aantallen broodjes besteld en reserveringen geplaatst. Toen dat even niet kon door dat vervelende virus introduceerden we De Belegen Waardebon en ook die is na de heropening een hit gebleven. Kortom, bij Leidsch Beleg zijn de broodjes nog altijd niet aan te slepen.

START JOUW PROJECT

Build with us
Armando

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy