Oudendal Groep

Oudendal Groep: Wij maken Leiden elke dag mooier

We zijn onder de indruk van hoe jullie onze visie hebben vertaald naar een concreet resultaat. Het eindproduct spreekt boekdelen!

Fons - Oudendal Groep

0

jaar ervaring

0

projecten

Met een rijke historie van meer dan 40 jaar in het hart van Leiden, staat de Oudendal Groep bekend om haar unieke bijdrage aan het vastgoedlandschap. Gespecialiseerd in de belegging, investering en ontwikkeling van voornamelijk (rijks)monumentaal vastgoed, omvat hun indrukwekkende portefeuille een breed scala aan objecten voor wonen, werken en winkelen. Gelegen in de levendige binnenstad en omstreken van Leiden, vormt de Oudendal Groep een toonaangevende kracht in de lokale vastgoedmarkt. Onze uitdaging: hun erfgoed en expertise vertalen naar een even indrukwekkende online aanwezigheid.

Strategy Branding Webdesign Development
24HcZbCTF1Hm2QCMXC8aHWsF53p1N4BsTRsmTnYl

Bij Projectie begrijpen we de waarde van een sterke visuele identiteit en online aanwezigheid, vooral voor een gevestigde organisatie als de Oudendal Groep. Ons team werd ingeschakeld om deze visie tot leven te brengen door een uitgebreide rebranding en digitale transformatie. Onze reis begon met het ontwerpen van de huisstijl, waarmee we een moderne twist gaven aan hun rijke geschiedenis en erfgoed. Het resultaat is een frisse, doch respectvolle visuele identiteit die de waarden en het prestige van de Oudendal Groep uitdraagt.

Vervolgens hebben we onze aandacht gericht op het webdesign, waarbij gebruiksvriendelijkheid en esthetiek voorop stonden. Ons doel was om een intuïtieve en aantrekkelijke website te creëren die de unieke vastgoedportefeuille van de Oudendal Groep belicht. Met een schone, navigeerbare structuur en een op maat gemaakte databank, biedt de website bezoekers een helder inzicht in het aanbod van woningen en commercieel vastgoed.

START JOUW PROJECT

Build with us
Armando

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy