Raamwerk

Digitale transformatie zorgt voor heldere zorgcommunicatie en efficiëntere recruitment bij Het Raamwerk

Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking; voor jullie snelle service, goede advies en de prettige omgang. Heel fijn!

Wendy - Raamwerk

0

sollicitanten in 1 jaar

0

vertoningen per jaar

0

API koppelingen ontwikkeld

0

medewerkers

Het Raamwerk ondersteunt en begeleid (jong)volwassenen en kinderen met een beperking en een zorgindicatie en wij ondersteunen het Raamwerk met hun events, online marketing, recruitment en andere digitale zaken.

We zijn eerst aan de slag gegaan om de kaders van de huisstijl en communicatie te bepalen. De huisstijl van Het Raamwerk was kleurrijk en moest zo blijven, maar zonder goede kleur strategie was het moeilijk om te bepalen welke kleur waar het beste tot zijn recht komt. In de tweede plaats was de informatievoorziening niet voor iedereen even toegankelijk, omdat er door de jaren heen op steeds meer plaatsen steeds meer pagina's bijgekomen waren.

Strategy Branding Webdesign Development

Realisatie én goede nazorg

Om orde te scheppen heeft alles dat met vacatures te maken heeft een eigen plek gekregen op de “Werken Bij” website. Werkzoekenden zijn namelijk op zoek naar andere informatie dan ouders, verwijzers, verzorgers en zorgverleners. Bovendien is een afgeslankte “Werken Bij” site flexibel inzetbaar voor recruitment campagnes. De “Werken Bij” website is gekoppeld aan de HR-software van Recruitee. Dankzij deze koppeling kunnen vacatures en sollicitaties gemakkelijk vanuit één systeem beheerd en opgevolgd worden en zijn dubbel werk of vergeten sollicitaties verleden tijd.

De corporate website van de organisatie staat door deze splitsing volledig in het teken van de zorgverlening en alles dat daarbij komt kijken. Met drie uitgelichte hoofdcategorieën op de homepage en een navigatie die is ingericht op specifieke zoekvragen is alles gemakkelijk vindbaar en duidelijk ingedeeld. Alle informatie wordt in hapklare brokken gepresenteerd, is rustig vormgegeven en inspirerend aangekleed met foto's, filmpjes en illustraties. Met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS beheren de medewerkers van Het Raamwerk beide websites inmiddels grotendeels zelf. Wij ondersteunen hen daarmee 365 dagen per jaar met On Demand Support zonder tussenkomst van complexe SLA's of lange wachttijden.


START JOUW PROJECT

Build with us
Armando

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy