Aqua Meijers

De all-round loodgieter specialist in Leiden en omstreken

Sinds de lancering hebben we meer dan 600 aanvragen binnengekregen!

Lesley Meijers

0

aanvragen

0

uur service

Wij kregen een uitdagende opdracht: creëer een nieuwe website voor Aqua Meijers, de loodgietersspecialist van Leiden en omstreken. Met een focus op vakmanschap, kwaliteit en innovatie moest de website zowel particulieren als bedrijven aanspreken.

Strategy Branding Webdesign Development

Een website die vertrouwen uitstraalt

We hebben een site gecreëerd waar bezoekers moeiteloos kunnen navigeren en snel de benodigde informatie kunnen vinden. Of het nu gaat om particulieren die een lekkende kraan willen laten repareren of bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare installatiepartner, de website biedt een overzichtelijke en aantrekkelijke ervaring voor iedereen.

Landingspagina's die converteren

Naast de hoofdwebsite hebben we effectieve landingspagina's ontwikkeld die specifiek zijn gericht op verschillende loodgietersklussen. Deze pagina's zijn ontworpen om bezoekers te informeren en te overtuigen, wat resulteerde in meer dan 600 aanvragen sinds de lancering.

We hebben de essentie van Aqua Meijers vertaald naar een moderne, gebruiksvriendelijke website die hun vakmanschap en klantgerichtheid weerspiegelt. Het eindresultaat? Een platform dat bezoekers uitnodigt om de hoogwaardige loodgietersdiensten van Aqua Meijers te ontdekken en contact op te nemen voor hun klussen.

START JOUW PROJECT

Build with us
Armando

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy