LVVS Augustinus

Een complete rebranding en een indrukwekkende corporate website

We stralen nu echt uit wat we voor ogen hadden, dank jullie wel!

LVVS Augustinus

0

leden

0

reünisten

0

opgericht

0

jaar klant

Bij Studio Projectie begrijpen we de waarde van een sterke en passende uitstraling voor jouw vereniging. We weten dat het belangrijk is om een moderne en aantrekkelijke presentatie te hebben die de waarden, historie en identiteit van jouw vereniging weerspiegelt. Daarom hebben we voor LVVS Augustinus een complete rebranding en een indrukwekkende corporate website gerealiseerd waar de vereniging trots op kan zijn.

Strategy Branding Webdesign Development
74ympJdrOI5U8zOpngUPDaNw5y1UEZbLNCNsGVJM

Rijke legendes en nieuwe verhalen

Leiden is een stad met vele prachtige studentenverenigingen, elk met een unieke geschiedenis. Tegenwoordig spelen studentenverenigingen een cruciale rol in verschillende aspecten van het studentenleven, zoals welzijn, vrijwilligerswerk en het bevorderen van carrièremogelijkheden. Met onze rebranding hebben we deze essentiële aspecten van de vereniging benadrukt, waarbij we de rijke legendes van het verleden gecombineerd hebben met de moderne missie van nu. De rebranding is praktisch inzetbaar, zodat niet alleen de website, maar ook de social media kanalen en apps in hetzelfde jasje gestoken zijn.

Een professionele, complete en gestructureerde website

Een van de belangrijkste uitingsvormen van de nieuwe uitstraling is de corporate website. We hebben LVVS Augustinus geholpen om een professionele website te ontwikkelen die niet alleen een plezierige ervaring biedt voor de huidige leden, maar ook gemakkelijk te onderhouden is voor toekomstige besturen. Met een heldere en gestructureerde navigatie kunnen leden moeiteloos de informatie en contactpersonen vinden die ze nodig hebben. We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat updates en wijzigingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd.

Wil je jouw vereniging een nieuwe uitstraling geven en indruk maken met een professionele website? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw vereniging naar nieuwe hoogten te brengen met onze complete rebranding en website-oplossing.

Wacht niet langer, neem contact met ons op en geef jouw vereniging de uitstraling die het verdient met een prachtige nieuwe website!


START JOUW PROJECT

Build with us
Olivier

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy