WordPress

Premium WordPress websites voor optimale conversie

WordPress

Hoge kwaliteit responsive WordPress websites die je bedrijf laten groeien. Bij Projectie realiseren we Award Winning WordPress websites.

Razendsnelle hosting en update service

Award-winning webdesign

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Gebruiksvriendelijk in beheer

Build with us
WordPress
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Stappenplan

Hoe wij met concrete stappen je Wordpress website ontwikkelen

1. Discovery

We nodigen je uit om inzicht te krijgen in je wensen en doen onderzoek naar de behoeften, voorkeuren en gedragingen van je doelgroep. Door te begrijpen wie je bezoekers zijn, kunnen we een website ontwerpen die aansluit bij hun verwachtingen en jouw bedrijfsdoelen ondersteunt.

2. Stylescapes

Nog geen huisstijl of branding? Op basis van een grondige analyse van de doelgroep en bedrijfsdoelstellingen gaat ons designteam aan de slag met het creëren van verschillende visuele concepten die de gewenste merkidentiteit en uitstraling van je merk en website kunnen vertegenwoordigen.

3. Content Plan

We gaan samen aan de slag met het opstellen van een robuust content plan en een sitemap. Zodat we zeker weten dat alle belangrijke informatie aan bod komt en een logische en gemakkelijk te vinden plaats op de website krijgt.

4. Homepage

Nu alle voorbereidingen getroffen zijn kunnen we een unieke homepage gaan realiseren. De digitale etalage van je bedrijf moet bezoekers binnen 3 seconden overtuigen om de rest van de website te gaan verkennen of direct contact op te nemen.

5. Pages: Compact of uitgebreid

Afhankelijk van de grote van de website splitsen we de vervolgpagina’s op in onderwerpen, groepen of fases. Bijvoorbeeld eerst de projecten en blogs en daarna de informatieve pagina’s.

6. Functions & Forms

We ontwikkelen de functionaliteiten en formulieren die specifiek voor jouw website gewenst zijn. Indien noodzakelijk of gewenst komen in deze stap ook eventuele API koppelingen aan bod, zoals een koppeling met je CRM voor sales enablement of je nieuwsbrief platform voor lead generatie.

7. 100% Responsive

Inmiddels is meer dan 60% van het internetverkeer mobiel. We testen en optimaliseren de website daarom voor smartphones, tablets, smart TV’s en een veelvoud aan browsers en devices.

8. SEO

Last but not least optimaliseren we de websites voor zoekmachines. We hebben een gevarieerde selectie aan moderne SEO-strategieen in onze toolbox, zoals landingspagina’s, SERP-optimalisaties en keyword clusters.

9. Ready to launch

Tot slot lanceren we de website. Na lancering kun je de website bewerken met het CMS. We bieden ook cursussen op maat aan, speciaal voor jouw website.

Een betere WordPress website waar de concurrentie jaloers op is

Onze WordPress specialisten realiseren een webdesign op maat zonder verlies van het gemak en de flexibiliteit van WordPress. We noemen dat WordPress Plus.

Contact
Een betere WordPress website waar de concurrentie jaloers op is

Onze Wordpress projecten

Project: Faas Psychologie

Faas Psychologie

Project: van der Lelie

van der Lelie

Project: Delft Studenten Corps

Delft Studenten Corps

Project: VC de Poort

VC de Poort

Project: Meines Holla

Meines Holla

Veelgestelde vragen

Webdesigner Armando

Armando

Webdesigner

Wat kost een WordPress website

Je hebt al een maatwerk WordPress website vanaf 2500,- Euro ex. BTW.

Hoe snel is mijn website klaar?

De duur van het project is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en functionaliteiten. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in weken of zelfs dagen realiseren, maar dan moet je wel alle content paraat hebben. In de praktijk duurt een webdesign project gemiddeld 6 tot 8 weken. We spreken samen een realistische planning af.

Zijn de websites die jullie maken geschikt voor mobiel?

Ja, onze websites zijn geschikt voor smartphones, tablets, laptops, monitoren en tal van andere soorten devices en schermen. Je noemt dat 'responsive webdesign'. Daarnaast zijn onze websites pijlsnel, want dat is heel belangrijke voor een goede gebruikerservaring op je smartphone.

Plaatsen jullie de teksten of moet ik de website zelf vullen?

Niet alleen de homepage, maar ook de rest van de website moet zo aantrekkelijk en optimaal mogelijk ingericht worden. We plaatsen daarom de teksten en maken de pagina's op, zodat alles klopt. Na oplevering kun je de website zelf bewerken en uitbreiden met het gebruiksvriendelijke CMS.

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy