Menu

Webdesign Noordwijk

Ben je op zoek naar een betrouwbare, lokale partner voor je webdesign en online marketing in Noordwijk?

Op een steenworp afstand van Noortuk

Studio Projectie is een full service Digital Agency gevestigd in Leiden. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Noordwijk. Onze medewerkers komen uit de regio en kunnen je direct servicegericht van dienst zijn. We werken voor lokale ondernemers uit Leiden en de Bollenstreek, maar ook voor internationale organisaties zoals AkzoNobel.

Effectieve lokale online marketing

Noordwijk leent zich perfect voor online marketing. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden toeristen het mooiste dorp van Nederland op zoek naar gezellige strandpaviljoens en een rustgevende of juist actieve strandvakantie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste Noordwijkse bedrijven al een internationaal tintje hebben. In Noordwijk hebben alle restaurants een Engelse en Duitse menukaart en zelfs in de supermarkt zijn de meeste medewerkers tweetalig. Kortom, het is een no-brainer om als Noordwijkse ondernemer je website ook in het Engels of Duits te presenteren. Zo spreek je een zo groot mogelijk publiek aan!

Full-service digitaal bureau in Noordwijk

Wij helpen Noordwijkse ondernemers graag om ook buiten Noordwijk gevonden te worden. Ten eerste doen we dat door een technisch solide en prachtige website te maken. Daarmee staat je bedrijf representatief digitaal op de kaart. Daarnaast kunnen we door middel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) je website beter vindbaar maken. Ook helpen we je graag met het inrichten van social media en nieuwsbriefcampagnes. Ook voor contentcreatie, het ontwikkelen van apps of werken in de cloud ben je bij Studio Projectie aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie fotosessie op het strand om je website een echte Noordwijkse look en feel te geven?

Marcel, onze consultant voor Noordwijk

Marcel is de COO van Studio Projectie en tevens de accountmanager voor de regio Noordwijk. Hij is zelf een echte Noortukker en weet daarom als geen ander wat er in het dorp speelt. Heb je geen tijd om naar Leiden toe te komen? Dan komt hij gewoon even langs op locatie in Noordwijk!

Maak een afspraak

Wij komen graag bij je langs in Noordwijk om de plannen voor een keune website, app, webshop of het verbeteren van je online marketing te bespreken. We adviseren vrijblijvend over de mogelijkheden.

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.