De Holland Bouwgroep

Branding en website voor De Holland Bouwgroep

Super gaaf geworden, we zijn heel tevreden!

De Holland Bouwgroep

0

vakgebieden

0

brand

0

werknemers

0

projecten volbracht

De Holland Bouwgroep wilde een grote slag maken om meer klanten te overtuigen van haar expertise en vakmanschap. We zijn daarom niet alleen met de website aan de slag gegaan, maar hebben eerst een sterke visuele identiteit gecreëerd en daar een bijpassend logo bij ontworpen. Met een duidelijke visie en een unieke branding die een meer hoogwaardige uitstraling heeft dan menig ander bouwbedrijf staat De Holland Bouwgroep als een huis tussen de concurrentie.

Strategy Branding Webdesign Development

Samen een merk bouwen

Wij vinden het belangrijk dat wij op een lijn komen met onze opdrachtgever en de belangrijkste stakeholders als het gaat om design, maar ook dat het design de doelgroep aanspreekt. We hebben hier meerdere innovatieve technieken voor, zoals Stylescapes. Door samen meerdere stijlen in korte tijd te verkennen, ontdekken we wat jullie wel of niet aanspreekt en raak je niet verdwaald in eindeloze feedbackrondes.

Hoogwaardig logo design

Het maken van een goed logo is een ambacht die weinig designers in huis hebben. Wij zijn er daarom trots op dat ons in-house designteam in staat is om de missie en visie van de klant te vangen in een krachtig beeldmerk. Onderaan deze pagina zie je enkele concepten die het uiteindelijk niet gehaald hebben. Krijg jij ook zo'n zin om creatief aan de slag te gaan met je merk en de uitstraling neer te zetten waar je van gedroomd hebt? Neem dan contact met ons op.

START JOUW PROJECT

Build with Us
Armando

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy