Menu

We chased that feeling.

  • PARTNERS
    • 2nd Chapter
    • Fusion Communications
    • Hosting Visions

It’s looking so great. We really appreciate all your hard work and long hours!

NorthKB

Weathering the storm

Tijdens een zonnige lente werd North Kiteboarding in onze schoot geworpen. De opdracht was 'te groot' geworden voor een hele goede webbouwer en de deadline naderde. Wij namen het voortouw om alles terug op de rit te zetten. De concrete opdracht: een nieuwe site bouwen in een niet gedocumenteerd maatwerk CMS, ontworpen in New Zeeland. Met een strakke deadline en meer dan 12 uur tijdsverschil tussen opdrachtgever en uitvoerder. Je zou er niet ver naast zitten om te zeggen dat het gekkenwerk is, maar juist in zo'n uitdaging kunnen wij onze technische expertise kwijt.

Breng je collectie echt tot leven!

Breaking the wave

Het inspirerende beeldmateriaal samen met de nodige suikerhoudende dranken hield ons tot diep in de nacht op de been om een website te realiseren voor North Kiteboarding. Het resultaat is een dynamische eigentijdse website met rijke productpresentaties, foto gallerijen, enerverende filmpjes en 3D-viewers. Heb je eenmaal je keuze gemaakt uit de nieuwe collectie kites en boards dan kun je met de shopfinder gemakkelijk je weg vinden naar een specialist in de buurt. Toen de must haves er stonden hebben we de website verder uitgebreid. Een mooier blog, verbeteringen in de mobiele navigatie en de garantieafhandeling die nog niet voldeed aan de AVG-privacy wetgeving is overgeheveld naar een Freshdesk oplossing op maat. Want tja, als we toch bezig zijn...

0 Yearly Page Views
0 Unique yearly visitors
0 Average session length

For the perfect landing

De stijlvolle lancering van de nieuwe North Kiteboarding collectie die onmogelijk leek kon toch doorgaan! Met drie keer zoveel fans die naar de website surfden tijdens de launch periode dan voorheen en continu een stabiele stroom bezoekers daarna. Crikey, mate!

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.