Menu

Meer dan een website

Beleef Aziƫ en Europa!

Al meer dan 10 jaar werken wij samen met Dimsum Reizen om als technische partner de online klantreis van websitebezoek tot boeking te realiseren. Door in te zetten op de juiste trends en regelmatig de strategie bij te sturen is Dimsum Reizen als net zo lang als maatwerkspecialist competitief in de reiswereld.

0 Bestemmingen
0 Unieke bezoekers per jaar
0 Page views per jaar

"De dames en heren van Projectie hebben zich fantastisch ingezet om van onze sites een ware beleving te maken." - Dimsum Reizen

Maak een afspraak

Van alle gemakken voorzien

De website van Dimsum Reizen is een krachtige gereedschapskist, waarmee de reisorganisatie ieder jaar haar eigen aanbod op maat kan inrichten. De websitebezoeker of reisspecialist kan vervolgens een reis samenstellen met excursies, hotels en bouwstenen. Suggesties, landkaarten, review widgets... het reisplatform van Dimsum is door de jaren heen uitgebreid met alle gemakken die je van een moderne reizensite mag verwachten.

Duurzame oplossing

De flexibiliteit van de website stelt Dimsum in staat om zelfs 14(!) jaar na de ontwikkeling van het oorspronkelijke CMS nieuwe features te laten bouwen. Daarnaast helpen we om de stijl van de website te vertalen naar events, offertes en andere uitingen. Bovendien zijn er twee Duitse zustersites gelanceerd. Het Dimsum Reizen brand groeit daarmee gestaag verder.

Bel of mail ons
vrijblijvend

+31(0)71 513 8985
info@projectie.com

Bezoekadres
Studio Projectie B.V
Haagweg 4 G5
2311 AA
Leiden

Bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag
10:00 - 18:00 uur

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Doelgericht

We stellen concrete doelen op om samen naartoe te werken.

Converterend

Onze websites overtuigen en resultaten zijn meetbaar

Duurzaam

Je websites worden duurzaam gehost en goed onderhouden

Persoonlijk

Begrijpelijke taal en korte lijntjes zonder lange wachttijden

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.