Menu

Creating Together

  • SERVICES
    • Discovery
    • Branding
    • Webdesign
    • Development

Many thanks for all your efforts we have received great feedback from the market on the new Sikkens website.

AkzoNobel

Een corporate website in 21 talen

Al meer dan tien jaar zijn we verantwoordelijk voor de realisatie en het onderhoud van diverse AkzoNobel websites. De kers op de taart van deze portfolio is de SikkensVR website. De producten en diensten van SikkensVR zijn in meer dan 21 talen beschikbaar. De vraag al die jaren geleden was dan ook: "Bouw een website, waar wereldwijd mee gewerkt kan worden!"

Op zoek naar superhelden voor een grote klus?

Consistentie en flexibiliteit

Om tot een goed nieuw webdesign te komen zijn we samen met diverse agencies aan de slag gegaan om de branding van SikkensVR aan te pakken. Het was zeker geen gemakkelijke klus om consistentie te realiseren in een zee van producten, merken en uitingen. Door zowel elementen uit productverpakkingen en brochures te verwerken in het webdesign en samen de basisregels goed af te spreken (en te bewaken!) is er een consistent brand gerealiseerd voor producten, websites, events en print. Vervolgen hebben we deze basisregeles gebruikt om een responsive webdesign te realiseren dat niet alleen gebruiksvriendelijk moest zijn voor mobiel en tablet, maar ook in het Grieks, Chinees, Japans en tientallen andere talen. En een premium brand moet er uiteraard ook elegant uitzien!

0 Continenten
0 Landen
0 Page views per jaar

Van Sassenheim tot Tokio

Na het realiseren van de website volgde een migratietraject om alle landen over te zetten naar hun nieuwe online thuis. Met online cursussen en het optuigen van een helpdesk voor meer dan 50 website editors is continuïteit gegarandeerd tijdens overnames en herstructureringen. Het eindresultaat is een consistente merkbeleving voor SikkensVR op alle continenten. Vormgegeven met onze Creatieve Superkracht en dankzij onze Technische Expertise waar ook ter wereld te onderhouden.

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.