Theater Ins Blau

Creatieve superkracht en technische expertise brengen vernieuwing voor Theater Ins Blau

Projectie heeft mijn vertrouwen in webbouwers weer hersteld! En met al mijn vraagstukken wordt iets gedaan, in plaats van klakkeloos ‘nee’ te roepen

Theater Ins Blau

0

voorstellingen

0

theaters & festivals

0

tickets verkocht

0

makers

Theater Ins Blau kwam enigszins beduusd bij ons terecht, want ondanks dat het met de theaterzaken goed ging hadden zij een trauma van de samenwerking met hun webbouwer. Het theater bruisde van ideëen, maar kreeg altijd te horen dat het niet mogelijk was. Met een nieuwe huisstijl onder de arm besloten ze om de vragen bij ons neer te leggen en toen kon er dankzij onze Creatieve Superkracht en Technische Expertise opeens veel meer!

Strategy Branding Webdesign Development

Van narrowcasting tot kaartverkoop

In de beginjaren vroeg dat om doorzettingsvermogen. Zij zaten vastgetekend aan een Belgische softwareleverancier voor de ticketverkoop die nauwelijks bereikbaar was. Onze eerste seizoenen hebben we met de meest bizarre workarounds de kaartverkoop geregeld. Een andere uitdaging was de narrowcasting op het reusachtige scherm aan de gevel en daarna de overstap van Recreatex naar Get A Ticket. Nadat de kinderziektes waren opgelost, besloten we om een echt duurzaam theaterplatform te gaan ontwikkelen. Dankzij die keuze konden we toen het papieren exemplaar even niet meer uitgedeeld mocht worden, binnen no-time een online brochure realiseren. Duurzaamheid, diversiteit en nu toegankelijkheid - er zijn telkens weer nieuwe uitdagingen in de theaterwereld en wij helpen Theater Ins Blau om hier op een slimme manier invulling aan te geven.

Een duurzame oplossing

Naast Theater Ins Blau hebben ook het Delft Fringe Festival, Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal en Stadstheater Zoetermeer de weg naar Studio Projectie weten te vinden. En ondanks dat ieder theaterconcept vraagt om maatwerk, levert het hergebruik van API's en andere techniek een schaalvoordeel op. Op onze beurt hebben wij eigenlijk altijd de perfecte oplossing in huis als het aankomt op ticketverkoop of festivalorganisatie. We kunnen inmiddels spreken van een echt duurzaam theaterplatform, waarmee lokale theaters en festivals dezelfde online gemakken en mogelijkheden aan hun gasten kunnen aanbieden als de allergrootste theaters en daar zijn we best trots op.

START JOUW PROJECT

Build with us
Marcel

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy