Alfa Pro IT

Alles in 1 webshop voor sierteelt en AGF branche

Je staat er haast niet bij stil hoeveel we samen al in zo'n korte tijd bereikt hebben

ALFA PRO IT

0

webshops

0

order per maand

0

support

0

producten

Met de ALFA PRO NEXT WEBSHOP kunnen siertelers en AGF bedrijven hun B2B verkoop naar een hoger niveau tillen. Deze meertalige webshop, die maandelijks tienduizenden orders verwerkt, biedt een naadloze gebruikerservaring en geavanceerde functionaliteiten die de webshop onderscheiden van de concurrentie.

Strategy Branding Webdesign Development

Op maat gemaakt voor de sierteelt en AFG branche

Bij ALFA PRO IT begrijpen ze als softwareleverancier de unieke behoeften van ondernemers in de sierteelt en AGF branche. Daarom hebben zij Studio Projectie ingeschakeld voor de ontwikkeling van een een baanbrekend Laravel platform: de ALFA PRO IT NEXT WEBSHOP.

De ALFA PRO NEXT WEBSHOP is ontworpen om de verkoop, facturatie en administratie te stroomlijnen. Met krachtige zoek- en filteropties kunnen tienduizenden producten snel worden gevonden en besteld. Bovendien stellen we ALFA PRO IT in staat om binnen no-time nieuwe webshops op te zetten voor het groeiende klantenbestand, dankzij onze flexibele multi-tenant structuur.

Binnen no-time online en onbeperkt schaalbaar

Met behulp van het gebruiksvriendelijke Laravel CMS kunnen de accountmanagers van ALFA PRO IT de shop eenvoudig aanpassen aan de specifieke eisen en branding van hun klanten. Na lancering worden door middel van unit tests en uptime robots synchronisatieproblemen met de API, storingen of fouten in bestellingen tot een minimum beperkt en als er dan toch nog iets door het net glipt dan is er 24/7 technsche ondersteuning beschikbaar.

Ontdek zelf waarom ALFA PRO IT en meer dan 40 shops in Nederland, Duitsland en Zwitserland vertrouwen op de maatwerk eCommerce oplossingen van Studio Projectie om hun bedrijf te laten groeien. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons jou helpen om jouw bedrijf of je klanten naar nieuwe hoogten te brengen met onze geavanceerde webshop oplossingen.

START JOUW PROJECT

Build with us
Youri

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy