Menu

Over ons

Wij houden van korte lijntjes, moderne techniek, begrijpelijke taal en een goede sfeer.

Arrow Down A line styled icon from Orion Icon Library.
 • Armando

  Armando vindt het belangrijk dat bezoekers een wow-effect krijgen en daarbij hun weg kunnen vinden op de websites die hij maakt. Naast zijn creatieve geest, is hij een groot liefhebber van muziek en hij staat dan ook regelmatig op festivals. Met Armando hebben we bovendien een in-house influencer, want hij reviewt allerlei gadgets!
  #webdesign #development

Draagt Happy Socks

 • Philip

  Philip is onze meest ervaren SCRUM master en developer. Hij brengt risico's in kaart en komt met praktische en duurzame oplossingen om deze te ondervangen. Hij heeft met Studio Projectie meer dan 20 jaar geleden een unieke werkplek gecreëerd. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa en reist hij veel naar verre landen om bijzondere foto's te maken.
  #development #founder

Maakt lange reizen

 • Marcel

  Marcel is als operationeel directeur verantwoordelijk voor new business en het dagelijkse reilen en zeilen bij Studio Projectie. Zijn focus ligt op het grotere plaatje: wat is de visie, wat zijn de doelen en hoe kunnen we die op een duurzame manier bereiken? Ontspanning vind Marcel in zijn grote film- en gamecollectie en de Noordwijkse horeca.
  #newbusiness #development #coo

Komt uit The Matrix

 • Youri

  Youri richt zich op back-end development. Met zijn kennis van API’s maakt hij je leven een stuk gemakkelijker. Daarnaast sleutelt hij graag aan onze servers, workstations, speakers, kasten.... Zijn vrije tijd gaat bijna helemaal op aan zijn tweede carrière als DJ Reviction.
  #development

Hardstyle DJ

 • Sandy

  Sandy doet met een empathische flair de personeelszaken en zorgt ervoor de administratie net zo opgeruimd is als haar kasten thuis. Ze studeert daarnaast sociologie aan de universiteit en is ons morele kompas in woelige tijden. In haar vrije tijd maakt ze graag muziek, doet ze een spelletje (en is ook gamer), is ze creatief bezig met een van haar vele side-projects of deelt ze besjes uit terwijl ze zich voordoet als boskabouter.
  #administratie #hrm

Zorgt voor sfeer

 • Camiel

  Camiel is de creatieve drijfveer van Studio Projectie en een getalenteerde SEO expert. Hij maakt producten die er goed uit zien en rendement opleveren. Camiel zet de toon voor ons webdesign en coacht de creatieve processen van onze designers, zodat we trots kunnen zijn op al onze ontwerpen. Buiten het internet kun je hem vinden op festivals, zijn boksvereniging, varend door de grachten van Leiden of gezellig in zijn eigen tuin naast de barbeque.
  #creativedirector

Levensgenieter

 • Esther

  Esther denkt onder het genot van een lekker bakkie op een verfrissende manier met jou mee over hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen. Ze is altijd in voor een feestje en is dan ook niet voor niks actief in de organisatie van verschillende Leidse evenementen. Zo vaarde ze voorop tijdens SAIL Leiden, maar ook een hutspotje op 3 oktober smaakt haar prima. Na het netwerkborrelgeweld ontspant ze door creatief aan de slag te gaan met haar eigen boek of wordt ze weer zen met een hip breiwerkje.
  #accountmanager

Regelt graag leuke dingen

 • Stan

  Stan is onze Software Engineer en bouwt momenteel aan diverse complexe systemen. Daarnaast is muziek zijn grote passie. Stan is vaak te vinden bij concerten, festivals en heeft een enorme verzameling LP's. Daarnaast hij ook nog eens sportief aangelegd en houdt hij graag een volleybal hoog.
  #juniordeveloper #softwareenigneer

Spaart LP's

 • Henk

  Henk is een echte kwaakmaker! De dagelijkse dosis stimulering van onze creativiteit maakt veel los. Zijn favoriete hobby's zijn het achterna rennen van pingpong ballen en het kauwen op kabels.
  #realducking #motherducker

Quack Quack

0jaar Studio Projectie
0 Tosti's
0 Badeendjes

Onze gezelligheid

Duurzaam
Online
Groeien

Made in Leiden

Studio Projectie is niet zomaar een Digital Agency of internetbureau. Het is een plek waar met Creatieve Superkracht en Technische Expertise dag in dag uit concrete doelstellingen bereikt worden. Ons team mag werken op de manier die zij prettig vinden. Met korte lijntjes, moderne techniek en een goede sfeer maken zij je overtuigend, vindbaar en duurzaam.

Bekijk uitgelichte cases Arrow Right

Maatschappelijk betrokken

Studio Projectie heeft door de jaren heen aan de wieg gestaan en een bijdrage geleverd een groot aantal maatschappelijke initiatieven binnen en buiten Leiden, zoals het Delft Fringe Festival, Kunstroute Leiden, Compassiestad Leiden en Stichting Munchhausen. Ook werken wij graag samen met (studenten)verenigingen, zodat zij tijd hebben voor leukere dingen en wij ons weer jong, dynamisch en out-of-the-box kunnen voelen. Om die reden bieden we ook graag stageplaatsen aan om nieuw talent te leren om creatief zelfverzekerd te zijn.

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.