Menu

Over ons

Klein genoeg om flexibel te blijven en groot genoeg als betrouwbare digitale partner.

 • Armando

  Armando vindt het belangrijk dat bezoekers een wow-effect krijgen en daarbij hun weg kunnen vinden op de websites die hij maakt. Naast zijn creatieve geest, is hij een groot liefhebber van muziek en hij staat dan ook regelmatig op festivals. Met Armando hebben we bovendien een in-house influencer, want hij reviewt allerlei gadgets!
  #webdesign #development

Designer

 • Philip

  Philip is onze meest ervaren SCRUM master en developer. Hij brengt risico's in kaart en komt met praktische en duurzame oplossingen om deze te ondervangen. Hij heeft met Studio Projectie meer dan 20 jaar geleden een unieke werkplek gecreëerd. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa en reist hij veel naar verre landen om bijzondere foto's te maken.
  #development #founder

Senior Developer (CEO)

 • Marcel

  Marcel is als operationeel directeur verantwoordelijk voor new business en het dagelijkse reilen en zeilen bij Studio Projectie. Zijn focus ligt op het grotere plaatje: wat is de visie, wat zijn de doelen en hoe kunnen we die op een duurzame manier bereiken? Ontspanning vind Marcel in zijn grote film- en gamecollectie en de Noordwijkse horeca.
  #newbusiness #development #coo

Projectmanager (COO)

 • Youri

  Youri richt zich op back-end development. Met zijn kennis van API’s maakt hij je leven een stuk gemakkelijker. Daarnaast sleutelt hij graag aan onze servers, workstations, speakers, kasten.... Zijn vrije tijd gaat bijna helemaal op aan zijn tweede carrière als DJ Reviction.
  #development

Full-stack Developer (CTO)

 • Sandy

  Sandy doet met een empathische flair de personeelszaken en zorgt ervoor de administratie net zo opgeruimd is als haar kasten thuis. Ze studeert daarnaast sociologie aan de universiteit en is ons morele kompas in woelige tijden. In haar vrije tijd maakt ze graag muziek, doet ze een spelletje (en is ook gamer), is ze creatief bezig met een van haar vele side-projects of deelt ze besjes uit terwijl ze zich voordoet als boskabouter.
  #administratie #hrm

HR & Administratie

 • Esther

  Esther denkt onder het genot van een lekker bakkie op een verfrissende manier met jou mee over hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen. Ze is altijd in voor een feestje en is dan ook niet voor niks actief in de organisatie van verschillende Leidse evenementen. Zo vaarde ze voorop tijdens SAIL Leiden, maar ook een hutspotje op 3 oktober smaakt haar prima. Na het netwerkborrelgeweld ontspant ze door creatief aan de slag te gaan met haar eigen boek of wordt ze weer zen met een hip breiwerkje.
  #accountmanager

Accountmanager

 • Stan

  Stan is onze Software Engineer en bouwt momenteel aan diverse complexe systemen. Daarnaast is muziek zijn grote passie. Stan is vaak te vinden bij concerten, festivals en heeft een enorme verzameling LP's. Daarnaast hij ook nog eens sportief aangelegd en houdt hij graag een volleybal hoog.
  #developer #frontend

Developer

 • Olivier

  Velen vergissen Olivier voor een eeuwige student, maar niets is minder waar. Vroeg en fris op kantoor stort hij zich op het maken van mooie designs en het bedenken van de juiste communicatiestrategie. In zijn vrije tijd tikt hij tegenwoordig meer hockeyballen als biertjes weg en als zijn stembanden ook nog meewerken, zou hij de perfecte medewerker zijn.
  #design

Designer

 • Quinty

  Quinty knipt, plakt en verft door de weeks met passie code van uitdagende CSS, PHP en Laravel vraagstukken in elkaar. Ze anticipeert op problemen, houdt overzicht en is pas tevreden als ze nuttig bezig is geweest. In het weekend gooit ze haar toetsenbord over haar schouder en knipt, plakt, naait en verft een schitterend kostuum in elkaar en transformeert daarmee in een legendarisch karakter.
  #developer

Developer

Put uit 23 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in webdevelopment en webdesign en alles dat daar omheen draait, zoals content, SEO(vindbaarheid) en support. We bieden geen diensten of producten aan die achterhaald zijn of waar we zelf niet 100% achter staan.

Maatschappelijk betrokken

Studio Projectie heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd een groot aantal maatschappelijke initiatieven binnen en buiten Leiden, zoals het Delft Fringe Festival, Kunstroute Leiden, Compassiestad Leiden en Stichting Munchhausen. We bieden daarnaast stageplaatsen aan om nieuw talent een kans te geven.

MADE IN
LEIDEN

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

30 min. remote call, geheel vrijblijvend

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.