Menu

Over ons

Wij houden van korte lijntjes, moderne techniek, begrijpelijke taal en een goede sfeer.

Arrow Down A line styled icon from Orion Icon Library.
 • Armando

  Armando vindt het belangrijk dat bezoekers een wow-effect krijgen en daarbij hun weg kunnen vinden op de websites die hij maakt. Naast zijn creatieve geest, is hij een groot liefhebber van muziek en hij staat dan ook regelmatig op festivals. Met Armando hebben we bovendien een in-house influencer, want hij reviewt allerlei gadgets!
  #webdesign #development

Draagt Happy Socks

 • Tanya

  Als administratief wonder zorgt Tanya ervoor dat het papierwerk op orde is. Naast een punctuele en gepassioneerde werkhouding doet ze ook nog een rechtenstudie, gooit ze er af en toe een riempje tegenaan bij de roeivereniging en probeert ze al smachtend naar het strand de Nederlandse sneeuw te vermijden. In haar spaarzame vrije tijd verslind ze graag literaire hoogstandjes.
  #administratie #hrm

Leest veel

 • Philip

  Philip is onze meest ervaren SCRUM master en developer. Hij brengt risico's in kaart en komt met praktische en duurzame oplossingen om deze te ondervangen. Hij heeft met Studio Projectie meer dan 20 jaar geleden een unieke werkplek gecreëerd. Buiten Studio Projectie danst hij de salsa en reist hij veel naar verre landen om bijzondere foto's te maken.
  #development #founder

Maakt lange reizen

 • Marcel

  Marcel is als operationeel directeur verantwoordelijk voor new business en het dagelijkse reilen en zeilen bij Studio Projectie. Zijn focus ligt op het grotere plaatje: wat is de visie, wat zijn de doelen en hoe kunnen we die op een duurzame manier bereiken? Ontspanning vind Marcel in zijn grote film- en gamecollectie en de Noordwijkse horeca.
  #newbusiness #development #coo

Komt uit The Matrix

 • Youri

  Youri richt zich op back-end development. Met zijn kennis van API’s maakt hij je leven een stuk gemakkelijker. Daarnaast sleutelt hij graag aan onze servers, workstations, speakers, kasten.... Zijn vrije tijd gaat bijna helemaal op aan zijn tweede carrière als DJ Reviction.
  #development

Hardstyle DJ

 • Sandy

  Sandy doet met een empathische flair de personeelszaken en zorgt ervoor de administratie net zo opgeruimd is als haar kasten thuis. Ze studeert daarnaast sociologie aan de universiteit en is ons morele kompas in woelige tijden. In haar vrije tijd maakt ze graag muziek, doet ze een spelletje (en is ook gamer), is ze creatief bezig met een van haar vele side-projects of deelt ze besjes uit terwijl ze zich voordoet als boskabouter.
  #administratie #hrm

Zorgt voor sfeer

 • Camiel

  Camiel is de creatieve drijfveer van Studio Projectie en een getalenteerde SEO expert. Hij maakt producten die er goed uit zien en rendement opleveren. Camiel zet de toon voor ons webdesign en coacht de creatieve processen van onze designers, zodat we trots kunnen zijn op al onze ontwerpen. Buiten het internet kun je hem vinden op festivals, zijn boksvereniging, varend door de grachten van Leiden of gezellig in zijn eigen tuin naast de barbeque.
  #creativedirector

Levensgenieter

 • Michenou

  Michenou is user experience designer en grafisch vormgever. Zij maakt onze producten toegankelijker en gebruiksvriendelijker. Ze is een groot liefhebber van fotografie en heeft een populair Instagram-account waarmee ze haar creaties deelt. Daarnaast gaat ze graag op bezoek bij haar paard. Michenou is vrijwel de hele dag creatief bezig, maar mocht ze tijd over hebben, dan is haar Nintendo Switch nooit ver weg.
  #branding #webdesign

Houdt van de natuur

 • Esther

  Esther denkt onder het genot van een lekker bakkie op een verfrissende manier met jou mee over hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen. Ze is altijd in voor een feestje en is dan ook niet voor niks actief in de organisatie van verschillende Leidse evenementen. Zo vaarde ze voorop tijdens SAIL Leiden, maar ook een hutspotje op 3 oktober smaakt haar prima. Na het netwerkborrelgeweld ontspant ze door creatief aan de slag te gaan met haar eigen boek of wordt ze weer zen met een hip breiwerkje.
  #accountmanager

Regelt graag leuke dingen

 • Stan

  Stan is onze, bijna afgestudeerde, stagiair in Software Engineering en bouwt momenteel aan ons On Demand platform. Daarnaast is muziek zijn grote passie. Pre-corona was Stan vaak te vinden bij concerten en festivals en hij is bezig met het aanleggen van een verzameling LP's. Daarnaast hij ook nog eens sportief aangelegd en houdt hij graag een volleybal hoog.
  #stagiair #softwareenigneer

Spaart LP's

 • Primelle

  Primelle studeert communicatie & multimedia design en is daardoor bezig met het ontwerpen van interfaces. In haar vrije tijd kun je haar vinden achter de switch of aan tafel voor een etentje met vrienden. Deze vrienden herkennen haar overigens vooral aan één ding: haar schoenen. Hoewel haar verzameling (nog?) niet zo groot is, zijn ze wel allemaal opvallend en uniek.
  #stagiaire #interactiondesign

Draagt hippe schoenen

 • Dobby

  Dobby is onze jongste collega. Naast dat hij onze permanente stofzuiger en schoenveter-eter is, helpt hij ons ook met de dagelijkse beweging en de stimulering van onze creativiteit. Zijn favoriete hobby's zijn het achterna rennen van tennisballen en het kauwen op onze badeendjes.

Woef Woef

0jaar Studio Projectie
0 Tosti's
0 Badeendjes

Onze gezelligheid

Duurzaam
Online
Groeien

Made in Leiden

Studio Projectie is niet zomaar een Digital Agency of internetbureau. Het is een plek waar met Creatieve Superkracht en Technische Expertise dag in dag uit concrete doelstellingen bereikt worden. Ons team mag werken op de manier die zij prettig vinden. Met korte lijntjes, moderne techniek en een goede sfeer maken zij je overtuigend, vindbaar en duurzaam.

Bekijk uitgelichte cases Arrow Right

Maatschappelijk betrokken

Studio Projectie heeft door de jaren heen aan de wieg gestaan en een bijdrage geleverd een groot aantal maatschappelijke initiatieven binnen en buiten Leiden, zoals het Delft Fringe Festival, Kunstroute Leiden, Compassiestad Leiden en Stichting Munchhausen. Ook werken wij graag samen met (studenten)verenigingen, zodat zij tijd hebben voor leukere dingen en wij ons weer jong, dynamisch en out-of-the-box kunnen voelen. Om die reden bieden we ook graag stageplaatsen aan om nieuw talent te leren om creatief zelfverzekerd te zijn.

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.