Je digitale partner voor de toekomst

Over Projectie
Wij zijn al meer dan 23 jaar klaar voor jou toekomst

Wij zijn al meer dan 23 jaar klaar voor jou toekomst

Wij bestaan al 23 jaar als onafhankelijke Digital Agency. We hebben dat bereikt door ons altijd op de toekomst te richten. We geloven niet in red tape, maar in mogelijkheden, we staan niet stil, maar werken continu aan verandering en kiezen voor duurzame langdurige klantrelaties op basis van vertrouwen en samenwerking. 

CONTACT
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Een team waar we trots op zijn

Onze klanten bouwen op ons team van experts. Bij Projectie hebben de afgelopen 23 jaar meer dan 100 medewerkers uit alle windstreken een prachtige carriere gebouwd. We hebben college drop-outs een kans gegeven om zich te ontplooien, oorlogsvluchtelingen de Nederlandse taal en programmeertalen geleerd en onder ons veilige dak start-ups de ruimte gegeven om op eigen benen te leren staan.

Of je nu je Disney app opent, incheckt bij je sportclub, in Leiden een tafel reserveert, kampeert op de leukste Camping van Nederland of online een betaling doet, de kans is groot dat iemand van Projectie daarbij betrokken was of is.

HET TEAM
0

jaar ervaring

0

actieve klanten

0

start-ups

0

team

BUILD WITH US BUILD WITH US

AI First

Wij zien AI niet als iets engs, maar als een enorme kans en daarom introduceren we de AI First filosofie. Met behulp van AI lossen we personeelstekorten op, automatiseren we saaie klusjes waar niemand zin in heeft of voegen we krachtige AI features toe aan je website of webapp, zoals automatische vertalers of AI-zoekmachines. We hebben zelfs een AI Content Studio geopend waarmee je een onuitputtelijke bron van creativiteit tot je beschikking hebt.

Kortom, kies je voor Projectie dan geeft AI je een voorsprong op je concurrenten. ?

AI First
Kaizen / 改+善

Kaizen / 改+善

We passen bij Projectie de Kaizen mindset toe op onze (saaie) interne bedrijfsprocessen. Kai / 改 staat voor verandering en Zen / 善 voor 'verbetering'. We voeren continu (kleine) veranderingen en verbeteringen door waar het mogelijk is, zodat we niet alleen steeds beter worden in het bedenken, ontwerpen en creëren van spannende innovatieve digitale oplossingen, maar ook de administratieve processen, security en support dat kunnen bijbenen.

Wij zorgen voor zowel innovatie als compliance en stabiliteit ?

Samen Duurzaam Online Groeien

We hechten waarde aan duurzaamheid en duurzame klantrelaties. De 1e klant uit 2000 is nog steeds een trouwe klant. Sterker nog, we hebben een klantretentie van meer dan 95%. We hebben dat bereikt door niet altijd de gemakkelijkste weg te kiezen of overal ja op te zeggen, maar kritisch en strategisch mee te denken met onze klanten en klaar te staan als ze ons nodig hebben. 

Maak gebruik van onze baanbrekende On Demand Support of kies voor een 24/7 SLA. ?

Samen Duurzaam Online Groeien
Nu kun je kiezen

Nu kun je kiezen

Nu jij meer over ons weet, zouden wij graag meer over jouw willen weten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen een betere toekomst gaan bouwen.

Veelgestelde vragen over ons

Webdesigner Armando

Armando

Webdesigner

Met welke technologie werken jullie?

We werken hoofdzakelijk met WordPress en Laravel en zijn daarnaast thuis in talloze andere programmeertalen.

Zijn jullie groot genoeg voor mijn Project?

Je hebt geen megagroot team nodig om aan grote projecten te werken. Sterker nog, het zorgt voor meer overhead en hogere kosten. We beheren en ontwikkelen de meest belangrijke websites voor AkzoNobel in meer dan 120 landen. Als jij groter bent dan AkzoNobel zijn wij misschien 'te klein' anders niet.

Projectie

We hebben een breed scala aan projecten uitgevoerd, zoals

Wanneer matchen we?

We hebben door de jaren heen een groot en divers klantenbestand opgebouwd en zijn het meest gespecialiseerd in B2B oplossingen. We werken graag samen met gepassioneerde ondernemers, organisaties, bedrijven en verenigingen die we verder kunnen helpen met digitale oplossingen en AI integraties.

Wanneer matchen we niet?

We zijn geen prijsvechter, omdat we kwaliteit willen leveren en hoge standaarden aanhouden voor design, security en privacy. Wel zijn we met marktconforme prijzen toegankelijk voor lokale ondernemers, verenigingen en non-profits. Als je echter alleen op zoek bent naar de goedkoopste oplossing dan kun je die waarschijnlijk beter ergens anders zoeken. Daarnaast werken we graag samen met bedrijven en organisaties die net als wij toegankelijk, inclusief, divers en enigszins flexibel zijn. Als er teveel obstakels zijn die ons werk in de weg zitten dan haken wij af.

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy