Menu

professionele website laten maken

Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf?

De volgende stap van jouw online succes is een professionele website. Wat zijn de voordelen van professionele websites, en hoe maak je een professionele website onderscheidend? Wij hebben het antwoord!

 

Geen standaard thema

De meeste websites worden gebouwd aan de hand van standaard thema's. Zo'n thema kun je zien als een bouwdoos die grotendeels bepaalt hoe je website oogt, functioneert en presteert. Omdat veel bedrijven hetzelfde 'goedkope' thema kiezen, lijken al hun websites op elkaar!

Goedkoop is echter duurkoop, want als jij echt online succesvol wilt worden met een professionele website dan heb je een website op maat nodig. Onderzoek wijst uit dat beursgenoteerde bedrijven die investeren in webdesign gemiddeld een 20% hogere koers hebben dan bedrijven die dat niet doen.
Alles begint met een goed ontwerp - ook je website!

 

Een website die resultaten boekt

Een professionele website is meer dan alleen het online visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Een goede website spreekt je doelgroep aan, legt de nadruk op wat jou onderscheidt van je concurrentie, en maakt het voor de klant mogelijk om met jou in contact te komen of om diensten of producten te kopen.

Daarnaast is een goede website goed vindbaar. Ga maar eens naar Google en voer je bedrijfsactiviteit in (bijvoorbeeld autoverhuur, advocatuur of belastingadvies) en vervolgens je vestigingsplaats. Hoe goed ben jij nu te vinden op 'wat je doet'? Een goede professionele website draait niet alleen om het design, maar ook om strategie en online marketing. Wat willen we verkopen, aan wie willen we dat verkopen en hoe kunnen we die boodschap het beste digitaal verpakken? Dat zijn de vragen waar onze professionele webdesigners en online marketeers mee aan de slag gaan!

 

Een website die geld bespaart

Een goede website lever niet alleen geld op, maar bespaart ook geld. Als je website slecht vindbaar is, ben je al snel aangewezen op dure online advertentiecampagnes op Facebook en Google. Zij verdienen geld per klik: hoe populairder of competitiever het product of de dienst, hoe meer jij per klik moet betalen. Als jij succesvol bent, verdienen Google en Facebook daaraan mee.
Een website die goed gebouwd is, kwalititatieve content bevat en snel laadt schiet vanzelf naar boven in de zoekresultaten. Op termijn bespaar je daarmee honderden, zo niet duizenden euro's.

 

Een website die je zelf kunt onderhouden!

Stel dat je huidige websitebeheerder volgende week de loterij wint en naar een ver land vertrekt... ben jij dan in staat om je website zelf te onderhouden? Een professionele website is bovenal een open-source website. Dat betekenet dat je zonder problemen zelf aan de website kunt sleutelen. Ook kun je makkelijk van aanbieder A naar aanbieder B kunt gaan. Zo houd je zelf de controle.

Studio Projectie maakt een professionele website die je zelf kunt wijzigen met een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System). Een voorbeeld van een gebruiksvriendelijk CMS is WordPress Premium. Dat is een betere, snellere en meer gebruiksvriendelijke versie van het albekende WordPress, die wij exclusief leveren aan grote en kleine bedrijven in Nederland.

Ontdek WordPress Premium

 

Een website die met je mee kan groeien

Een professionele website moet mee kunnen groeien met de ambities van je bedrijf. Een voorbeeld daarvan is de website van De Hardloopwinkel, die wij voor ze hebben gemaakt. In de eerste plaats wilden zij een website om de winkelcollectie te promoten, maar al snel kwam daar de wens voor een webshop bij. Een professionele website is op die wensen voorbereid en kan makkelijk meegroeien met je organisatie. Zo hoef je niet bij iedere nieuwe ontwikkeling weer opnieuw te beginnen, schakel je snel naar nieuwe diensten en producten en loop je geen belangrijke kansen mis.

Studio Projectie, de partner voor je professionele website

Wij hebben een team samengesteld van experts op het gebied van online marketing en webdesign die je website niet alleen mooi, maar ook effectief maken. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op voor meer informatie.

Ga vandaag nog voor online succes

Puttend uit 22 jaar ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat, dus aarzel niet - neem vandaag nog contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bezoekadres

Studio Projectie B.V
Haagweg 4 G5
2311 AA
Leiden

KVK: 55888356

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.