Menu

TECHNOLOGIE

De technologie van Studio Projectie

Als digital agency doen wij veel meer dan alleen websites bouwen. Dat vraagt om betrouwbare, flexibele en toegankelijke technische tools en hardware voor onze ontwikkelaars en klanten. Wij investeren al 19 jaar in onze krachtige technologie-stack en maken gebruik van de nieuwste technieken.

State-of-the-art designtools en hardware

Als het om designen gaat komen onze creatievelingen niets te kort. Wij werken met de nieuwste versie van de Adobe Creative Cloud, zodat onze designers vrij zijn om te ontwerpen waar en wanneer ze inspiratie vinden. Daarnaast zorgt onze collectie van Mac, Linux en Windows workstations ervoor dat we de juiste hardware in huis hebben voor iedere job. Voor de liefhebber hebben we een aantal snelle Geforce GPU’s voor filmbewerking, en genoeg verschillende tablets en smartphones om een websites uitvoerig te testen.

Bekijk onze portfolio

Premium WordPress

Als wij met WordPress werken kiezen wij niet zomaar lukraak een thema uit, maar werken we met onze eigen flexibele, gemakkelijke en toegankelijke WordPress-build. Die is gebaseerd op het meest populaire WordPress thema ooit: Divi. Hoe goed zijn wij met Divi? Onze websites, zoals Restaurant WOODS, verschijnen regelmatig in de showcase van Elegant Themes als voorbeelden voor andere webdesigners! Niet alleen qua design, maar ook op het gebied van functionaliteit, performance, SEO, gebruiksgemak en toegankelijkheid halen wij het meest uit WordPress. Wij leren zelfs de meest grote WordPress-haters of digibeten te houden van dit systeem dankzij onze huisgemaakte WordPress-cursus!

Ontdek WordPress Premium

Open-source maatwerk

WordPress is handig als je een mooie informatieve website wil bouwen. Maar voor applicaties en grotere uitdagingen coderen we liever alles zelf! Ons team van developers schrijft prachtige code met open-source frameworks, zoals Laravel. Hierdoor zijn ontwikkelprojecten gemakkelijk schaalbaar. Wij delen graag onze opgebouwde ervaring en kennis. Als jij een CMS, app of systeem wil laten maken, dan is de kans groot dat wij het al eens geprobeerd hebben. Ook bij programmeren geldt daarom ons motto: “We bouwen niet alleen wat je wil, maar ook wat je nodig hebt!” Regelmatig kunnen wij in de markt betrouwbare tools en platforms vinden die voor een fractie van de kosten precies doen wat je zoekt. Dat scheelt ons programmeren, en jou investeren!

Betrouwbare deployment, backups en versiebeheer

Alles wat wij nieuw bouwen slaan wij op in een zogenaamde Git-repository. Dankzij Git werken al onze ontwikkelaars altijd met de nieuwste versie van een applicatie of website, kunnen ze notities maken als ze wijzigingen hebben gepubliceerd, en raakt er geen regel code verloren. Tot slot zetten wij DeployHQ in om met één klik op de knop nieuwe versies van software of apps live te zetten, of oude versies te herstellen.

Studio Projectie in the cloud

Wat betreft hosting-oplossingen kiezen wij voor betrouwbare partners die voldoen aan de Europese richtlijnen voor privacy (AVG). We zijn niet gebonden aan een aanbieder, en kijken rond om uit te zoeken wat voor jou het goedkoopste of beste is. Van volledig beveiligde Amazon Cloud-omgevingen tot een flexibele Digital Ocean Droplet: al onze hosting is volledig gemanaged, voorzien van actieve en passieve monitoring, goed beveiligd én schaalbaar.

Studio Projectie en privacy

Wachtwoordkluizen, downloadprocedures, audits en zelfs een periodieke controle van de workstations: wij houden ons aan alle richtlijnen die gesteld worden door de nieuwe Europese privacywetgeving. Maar we helpen ook onze klanten om volledig 'compliant' te zijn. Heb jij gevoelige gegevens die extra beveiligd moeten worden, of heb je vragen over veilige omgang met (digitale) gegevens? Wij helpen je graag met je privacyvraagstukken.  

Studio Projectie On Demand

Wij besteden dagelijks aandacht aan het verbeteren van al onze bedrijfsprocessen, om beter te communiceren en efficiënter te werken. Zo hebben we met behulp van Freshdesk een eigen platform ontwikkeld voor administratie en facturatie: Studio Projectie On Demand. Je krijgt van ons nooit meer een onverwachte supportfactuur! Alle (support)werkzaamheden zijn voor ons én voor onze klanten inzichtelijk gemaakt.

Innovatief, duurzaam en betrouwbaar: dat is de digitale toekomst die wij samen met onze klanten bouwen.

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.