Menu

Website ontwerpen

Een succesvolle website begint bij Studio Projectie

Een nieuwe website op maat gemaakt

Websites zijn er in allerlei soorten en maten. Wat voor soort website past het beste bij jou, of bij jouw bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat de website je bedrijf niet alleen goed presenteert, maar ook potentiële klanten aan je bindt en bezoekers inspireert? Op die vragen weten we bij Studio Projectie het antwoord. Door goed te luisteren en mee te denken met onze klant, kunnen wij een website ontwerpen die precies aansluit bij de wensen en eisen. Maak je digitale dromen werkelijkheid!

Wie zijn wij?

Studio Projectie is een digital agency uit Leiden. Al meer dan 18 jaar maken wij met veel plezier websites voor particulieren en kleine bedrijfjes tot grote internationale organisaties als Akzo Nobel. Met een klein, gedreven team staan we te popelen om ook voor jouw bedrijf of organisatie een website te ontwerpen die aansluit bij de verwachtingen. We gaan daarom ook altijd het gesprek aan met onze klant. Wat zijn de verwachtingen van de website of app? Wat wil je ermee bereiken, en wat moet het uitstralen? Ons doel is iets te realiseren waar we allebei trots op kunnen zijn.

Een nieuwe website of app laten ontwerpen

Op digitaal gebied is veel mogelijk - en de mogelijkheden blijven toenemen. Je hebt dan ook echt een specialist nodig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Studio Projectie is jouw partner in het digitale speelveld.

 

Wij denken met onze klanten mee over de beste manier waarop de online presence vormgegeven kan worden.

 

Iedere klant is weer anders. Dat betekent ook dat we steeds opnieuw een digitale oplossing op maat zoeken. Voor de een betekent dat een simpele maar feilloos werkende Wordpress-website; in een ander geval gaan onze programmeurs aan de slag om een specifieke digitale oplossing te bouwen. Van eenvoudige pagina’s tot ingewikkelde modules: alles is mogelijk.

Onze technologie

Een website is veel meer dan een mooi digitaal visitekaartje: het is de manier om je klanten een digitale experience te bieden. Daarbij helpen we je graag. Wat kan Studio Projectie voor je doen?

  • State-of-the-art design, toegankelijk en gebruiksvriendelijk
  • WordPress op maat, met eigen thema’s
  • Open-source maatwerk
  • Zeer betrouwbare deployment
  • Stabiele hosting van de website
  • Professionele support bij vragen en problemen

 

Een nieuwe website nodig?

Ben je benieuwd wat Studio Projectie voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website, of geef ons een belletje. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Door goed naar je te luisteren en met je mee te denken, kunnen we je een offerte op maat aanbieden.

Een nieuwe website laten ontwerpen door Studio Projectie is het begin van een lange en mooie samenwerking! Om je website steeds up to date te houden en optimaal te laten werken, zal je website ook blijven veranderen. Wij blijven meedenken over design, branding en marketing, en laten de site meegroeien met jou of met je bedrijf. Een website van Studio Projectie blijft dus altijd met je meegroeien.

Studio Projectie, de partner om je website te verbeteren

Wij staan klaar om jouw website te verbeteren!

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.