Menu

De leukste website voor de leukste camping van Nederland!

Camping de Wildhoeve

Bart van Camping de Wildhoeve wilde een nieuwe website die niet alleen het campinggevoel tot leven bracht, maar ook potentiële klanten aansprak en hen inspireerde om voor Camping de Wildhoeve te kiezen. We hebben de website vernieuwd met een frisse en natuurlijke uitstraling die nauw aansluit bij de prachtige omgeving van de camping. In 2023 is Camping de Wildhoeve uitgeroepen tot de 'Leukste kindercamping van Nederland'!

Dieren

0

Pagespeed

0

Bezoekers P/M

0

Fris en leuk

Onze aanpak ging verder dan alleen het uiterlijk van de website. We hebben een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur ontwikkeld, waardoor bezoekers moeiteloos de gewenste informatie kunnen vinden. Daarnaast hebben we gezorgd voor snelle laadtijden en geoptimaliseerde prestaties, zodat gebruikers een vlotte en aangename ervaring hebben tijdens het verkennen van de website.

Om de betrokkenheid van bezoekers te vergroten, hebben we interactieve elementen toegevoegd, zoals boekingsformulieren, fotogalerijen en video's van de campingfaciliteiten en activiteiten. Deze functies geven potentiële gasten een levendige indruk van de campingervaring die ze kunnen verwachten.

Om de website extra leuk en kindvriendelijk te maken, worden alle pagina's bewoond door de dieren van de Veluwe. Herten, vogels, dassen, wilde zwijnen en meer. De pagina's worden automatisch willekeurig gevuld met verschillende dieren en animaties.

SEO en gemakkelijk boeken

Daarnaast hebben we aandacht besteed aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat de website een goede zichtbaarheid heeft in zoekmachines. Door uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en relevante zoekwoorden, hebben we de inhoud van de website geoptimaliseerd en strategisch geplaatste interne en externe links toegevoegd. Dit resulteert in een hogere ranking in zoekresultaten, waardoor potentiële klanten de camping gemakkelijker kunnen vinden.

Het boekingssysteem Tommy Booking is naadloos in de website geïntegreerd, zodat bezoekers gemakkelijk een plaats op de camping of een accommodatie kunnen boeken. En hadden we al gemeld dat de website beschikbaar is in 3 talen?

Bij het ontwikkelen van de website hebben we nauw samengewerkt met Bart van Camping de Wildhoeve en zijn team. We hebben geluisterd naar hun specifieke behoeften en doelstellingen om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect past bij hun bedrijf en doelgroep.

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende website voor jouw camping, attractie of vakantiepark? Neem vandaag nog contact met ons op! We helpen je graag om een website te ontwikkelen die niet alleen het karakter en de sfeer van jouw onderneming weerspiegelt, maar ook potentiële klanten aanspreekt en overtuigt om voor jouw camping te kiezen.

Contact

"Onze website is in tegenstelling tot heel veel andere camping sites een echte beleving" - Bart - Camping de Wildhoeve

Offerte aanvragen

Bekijk ook:

FCB Amsterdam

Iridescent Bio

Camping de Wildhoeve

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.