Divi Wordpress websites

Wij bouwen de beste Wordpress websites met DIVI

Divi Wordpress websites

Kies voor het meest gebruikte en veelzijdige WordPress thema voor je nieuwe WordPress website en de beste DIVI specialisten van Nederland.

? Uitstekende vindbaarheid en conversie

? Werkt goed samen met WooCommerce

?️ All-risk Hosting & Onderhoud

? Overtuigend responsive webdesign (werkt perfect op je mobiel)

Ja, ik wil een betere website
Divi Wordpress websites
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
Kies voor Divi als Wordpress Thema

Kies voor Divi als Wordpress Thema

Waarom DIVI het beste WordPress thema is van dit moment

We bouwen al 24 jaar websites en inmiddels hebben we meerdere design awards gewonnen en meer dan 100 moderne WordPress websites ontwikkeld. Met het DIVI thema hebben wij de afgelopen 7 jaar onze meest succesvolle websites gebouwd. Daarom kiezen onze WordPress experts exclusief voor DIVI.

DIVI is de beste keuze voor de toekomst van je WordPress website

Je verdiepen in een technologie vraagt om een investering van tijd en geld en je wilt toch wel een jaar of 5 met een website vooruit kunnen. Dankzij DIVI kunnen we sneller ontwikkelen en gemakkelijker nieuw personeel opleiden en dat scheelt kosten. Daarnaast wordt DIVI door de maker ontzettend goed ondersteund en zijn er continu security updates. Aangezien er een groot tekort is aan developers en veel te veel hackers zijn dat belangrijke overwegingen bij het kiezen van een technologie. Kies daarom voor een DIVI website van Projectie.

DIVI is de beste keuze voor de toekomst van je WordPress website
Wat als ik DIVI wil gebruiken, maar mijn website niet helemaal opnieuw wil laten bouwen?

Wat als ik DIVI wil gebruiken, maar mijn website niet helemaal opnieuw wil laten bouwen?

DIVI is flexibel genoeg om een bestaande website opnieuw op te bouwen. Zo hoeven wij inhoudelijk of structureel weinig aan je website te veranderen en kun je toch profiteren van de voordelen van DIVI. Met een kleine investering krijg je een betere vindbaarheid en een betere mobiele presentatie. Het zogenaamde 'omzetten' van een website is namelijk goedkoper dan het uitdenken en bouwen van een compleet nieuwe website. Zie het als het revoneren van een huis. Een likje verf doet wonderen en de webdesigners van Studio Projectie maken een website die overtuigd.

DIVI werkt ook perfect met WooCommerce

5 redenen waarom DIVI het beste WordPress thema is

Ontdek waarom zowel developers als klanten van Studio Projectie voor DIVI kiezen.

1. Veelzijdige DIVI modules

DIVI komt out-of-the-box met een groot aantal modules voor het plaatsen van filmpjes, fotogallerijen, blogberichten en nog veel meer. Wij maken die allemaal op, zodat ze perfect in je website bouwen en je je website pagina's gemakkelijk kunt vullen en uitbreiden.

2. DIVI kan veilig geüpdate worden

We kunnen ons maatwerk webdesign gescheiden houden van de functionaliteit van DIVI zelf. Dit zorgt ervoor dat je DIVI zelf kunt blijven updaten zodat je website veilig en snel blijft en je bij updates niet bang hoeft te zijn dat ons designwerk verloren gaat.

3. DIVI is gemakkelijk in gebruik

Grote organisaties en ZZP'ers werken met DIVI. DIVI is volledig gebouwd volgens het WYSIWYG principe. Alles is visueel en dat maakt het enorm gebruiksvriendelijk. Met een gebruikerscursus kunnen we je op weg helpen.

4. DIVI heeft uitgebreide documentatie

DIVI heeft een ingebouwde instructie en een grote community. Bij Studio Projectie kun je ook terecht voor een exclusieve WordPress en DIVI cursus die speciaal is afgestemd op jouw website en organisatie.

5. DIVI gebruiken betekent minder gedoe met plugins

In de eerste plaats heeft het DIVI WordPress-thema veel meer functionaliteit dan andere thema's. Hierdoor hoef je geen extra plugins te gebruiken voor menu's, social-media buttons of andere functies die je eigenlijk in je website verwacht. Heb je toch een plugin nodig? De meeste werken vlekkeloos samen met DIVI, omdat het thema zo populair is.

Laat onze WordPress en DIVI experts ook jouw nieuwe website bouwen

Een overtuigend design, uitstekende vindbaarheid en bovengemiddelde conversie. Neem geen genoegen met minder en laat je website ontwikkelen door Studio Projectie.

Ja, ik wil een betere website
Philip
Armando
Quinty
Youri
Stan
Esther
Marcel
Olivier
Quirienne

Onze Wordpress websites

Project: Faas Psychologie

Faas Psychologie

Project: van der Lelie

van der Lelie

Project: Delft Studenten Corps

Delft Studenten Corps

Project: VC de Poort

VC de Poort

Project: Meines Holla

Meines Holla

Veelgestelde vragen

Webdesigner Armando

Armando

Webdesigner

Wat kost het maken van een WordPress website

De kosten van een WordPress website zijn afhankelijk van de complexiteit en wensen. Een landingspagina of one-pager is aanzienlijk goedkoper dan een website met tientallen unieke pagina's of API koppelingen. Een duurzame op maat ontworpen WordPress website van ongeveer 20 pagina's met een handige pagebuilder kost zo'n 5000 Euro.

Hoe snel is mijn website klaar?

De duur van het project is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en functionaliteiten. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in weken of zelfs dagen realiseren, maar dan moet je wel alle content paraat hebben. In de praktijk duurt een webdesign project gemiddeld 6 tot 8 weken. We spreken samen een realistische planning af.

Zijn de websites die jullie maken geschikt voor mobiel?

Ja, onze websites zijn geschikt voor smartphones, tablets, laptops, monitoren en tal van andere soorten devices en schermen. Je noemt dat 'responsive webdesign'. Daarnaast zijn onze websites pijlsnel, want dat is heel belangrijke voor een goede gebruikerservaring op je smartphone.

Plaatsen jullie de teksten of moet ik de website zelf vullen?

Niet alleen de homepage, maar ook de rest van de website moet zo aantrekkelijk en optimaal mogelijk ingericht worden. We plaatsen daarom de teksten en maken de pagina's op, zodat alles klopt. Na oplevering kun je de website zelf bewerken en uitbreiden met het gebruiksvriendelijke CMS.

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy