Menu

Discovery

Ontdek waar je doelgroep naar op zoek is.

stars

De ontdekkingstocht van en naar je klant

Ontdek nieuwe kansen om beter gevonden te worden en de juiste doelgroep te vinden.

Arrow Down A line styled icon from Orion Icon Library.

Ontdek je eigen superkracht

Met een duidelijke en onderscheidende boodschap kun je anderen overtuigen en word je beter gevonden. We gaan ontdekken hoe jij je kunt onderscheiden.

Ken je klant

We gaan aan de slag om je doelgroep beter te definiëren en in kaart te brengen, zodat we goed weten tot wie we ons gaan richten.

Weet wat zij zoeken

We brengen de volledige klantreis in kaart, zodat we weten op welke momenten zij op zoek gaan, waar zij naar op zoek zijn en hoe we daar op kunnen inspelen.

Maak het concreet

We creëren de look en feel die past bij je superkracht en de doelgroep. Nu heb je de boodschap en uitstraling waar je doelgroep naar op zoek is.

"When you speak to everyone,
you speak to no one."

Meredith Hill

Start je Discovery

Onze verkenners

Bereik
meer

Samen op zoek naar nieuwe kansen en meetbare resultaten

We gaan op ontdekkingstocht om te achterhalen wat echt belangrijk is. Wij zijn een strategische, creatieve en technische partner die je doelen concreet maakt en daarna overgaat tot actie. Weg met SEO rapporten die in een stoffige la belanden!

stamp

Een identiteit, strategie en design in één

Stylescapes brengen je superkracht tot leven en vatten samen wat we ontdekt hebben.

0jaar Studio Projectie
0 Projecten
0 Opdrachtgevers

Bereik meer met een betere vindbaarheid

Een Discovery wordt altijd 100% op maat ingericht.

Discovery

 • Brand attributes
 • Customer profiles
 • Customer Journey
 • Roadmap
 • Online strategy
 • Stylescapes

Workshops en uitwerking

Start je Discovery

Minder risico, meer zekerheid?

"Vroeger deden de paarse broeken een goede gok, nu onderbouwen we het met data én gezond verstand!"

071 513 89 85
info@projectie.com

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over onze Discovery, neem dan gerust contact op!

 • Hoe helpt een Discovery om beter gevonden te worden?

  Het steeds uitdagender om online succesvol te worden en dat begint met vindbaarheid. Je staat op gelijke voet met lokale, regionale en soms zelfs internationale concurrenten die je misschien zelf niet eens kent. Als je hetzelfde gaat doen als zij of je doelgroep niet goed kunt bereiken of overtuigen dan is het veel moeilijker of veel duurder om uiteindelijk je doelen te bereiken.

 • Waarom heb ik een Discovery nodig?

  De meeste opdrachtgevers vragen ons om middelen, zoals websites en applicaties. Het is echter essentieel om eerst uit te zoeken hoe en nog belangrijker waarom die middelen ingezet moeten worden. Daarnaast moeten we vaak samenwerken met ontwerpers, marketeers en consultants die zich ieder richten op hun eigen eiland. Zij starten campagnes, maar maken ze niet meetbaar. Ontwerpen een mooie website, maar houden geen rekening met de vindbaarheid en ga zo maar door. Met een Discovery geven we sturing, bepalen we de randvoorwaarden en brengen we orde in de chaos, zodat voor alle betrokken stakeholders, medewerkers, collega's en partijen de doelen en kaders duidelijk zijn.

 • Wat zijn Stylescapes?

  Een Stylescape is een visueel concept dat uitbeeld wat wij samen ontdekt hebben. Ben je stoer, hoe ziet stoer er dan uit? Ben je innovatief, waar is dat aan te zien? Door het gevoel en de stijl te bepalen voor je aan de slag gaat met een webdesign, flyer of andere uitingen kom je veel sneller tot de resultaten die je zoekt en kun je efficiënt verschillende mogelijkheden verkennen.

 • SEO is toch gewoon een knop of plugin?

  In de meeste gevallen begint een SEO expert doorgaans met het aanpassen van teksten, het toevoegen van een plugin of andere technische en praktische zaken. Op termijn valt het resultaat tegen, want je concurrentie kan net zo gemakkelijk hetzelfde doen. Wij richten ons daarom op duurzame groei en concrete doelen.

 • Is een Discovery ook nuttig voor webapplicaties?

  Een Discovery is zeker nuttig voor webapplicaties. De eindgebruikers moeten met het systeem overweg kunnen of er interesse in hebben. Bouw je alleen op eigen inzicht dan neem je een groot risico dat je iets bouwt waar de doelgroep niet op zit te wachten of dat er functionaliteit ontbreekt waar zij juist wel naar zoeken.

 • Wat kost een Discovery?

  De prijs van een Discovery is afhankelijk van de doelen en of je op lokaal, regionaal, nationaal of internationaal niveau wilt groeien. Maak vrijblijvend een afspraak en we stellen een aanbod op maat samen.

Vraag wat zij ontdekt hebben bij Studio Projectie

"We kregen tijdens het proces meer het gevoel meer een partner te zijn dan een klant."

"De nieuwe website van Wonderland Kinderopvang sluit perfect aan op de missie en visie van onze organisatie"

"Thank you very much for the great work you have done, this has been appreciated by the entire ATG team."

Ga vandaag nog voor online succes

Puttend uit 22 jaar ervaring, maken wij digitale oplossingen op maat, dus aarzel niet - neem vandaag nog contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bezoekadres

Studio Projectie B.V.
Pieterskerkhof 38
2311 ST
Leiden

KVK: 55888356