Laravel website laten maken

Maatwerk Laravel websites voor marktleiders

Laravel website laten maken

Laat je niet beperken door templates, thema's en WordPress. Kies net als andere marktleiders voor een maatwerk Laravel website zonder limitaties.

  • Webdesign en branding op maat
  • Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Inclusief gebruiksvriendelijk CMS
BUILD WITH US
Laravel website laten maken
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
8aEV7HwCxON9J7FpKLZwJk9LACGzrjfp9T3f6HfJ

Waarom een Laravel website laten maken?

Wanneer je corporate website belangrijk is voor je bedrijf of organisatie dan zijn de mogelijkheden van WordPress meestal te beperkt. Bijvoorbeeld op het gebied van design, functionaliteit, privacy en vindbaarheid (SEO). Een eigen maatwerk systeem ontwikkelen is vaak te kostbaar of moeilijk te onderhouden. Een Laravel website laten maken is de ideale oplossing.

Laravel is een open-source framework waarmee flexibel en snel duurzame maatwerk websites en webapplicaties ontwikkeld kunnen worden. Bij Projectie hebben we de kennis en ervaring om in Laravel maatwerk websites te ontwikkelen.

Het proces om een Laravel website te laten maken

1. Discovery

Het wie, wat, waar, waarom en hoe. We gaan uitgebreid met alle stakeholders in gesprek over alle eisen en wensen voor je Laravel website.

2. Brand & Content

Wij begrijpen dat je Laravel website geen losse flodder is, maar een onderdeel van je brand- of marketingstrategie. Wij staan klaar om je brand naar een hoger niveau te tillen of samen te werken met je marketingteam. 

3. Customer Journey

Je klanten en alle andere gebruikers hebben een prominente rol in de ontwikkeling van je Laravel website. We bedenken een hook en een flow voor de optimale conversie en engagement.

4. Webdesign & UX

De gebruikerservaring moet niet alleen op papier goed zijn, het oog wil ook wat. Daarom creëren we een webdesign op maat dat je bezoekers in de watten legt en je een grote voorsprong geeft op je concurrentie.

5. Development

Onze ervaren Laravel developers bouwen je nieuwe Laravel website razendsnel in elkaar. Wij hebben ruime ervaring met AI, API integraties, eCommerce, GSAP animaties, klantenportalen en meer.

6. SEO & Performance

Je Laravel website moet uitstekend vindbaar zijn en snel laden. We besteden daarom veel aandacht aan de zoekmachineoptimalisatie(SEO) en performance, zodat je website altijd binnen een seconde geladen is.

7. Onboarding & Launch

We onboarden de editors in het CMS en lanceren de Laravel website. Als het even kan komen we graag de website presenteren aan je team, zodat iedereen kan zien hoe jullie organisatie klaar is voor de toekomst!

Voorbeelden van Laravel websites

Project: Tandartspraktijk Hofland

Tandartspraktijk Hofland

Project: Alfa Pro Next Webshop

Alfa Pro Next Webshop

Project: Future Fit

Future Fit

Project: Delft Fringe Festival

Delft Fringe Festival

Project: SikkensVR

SikkensVR

Waarom je Laravel website laten maken door Projectie

0

Laravel projecten

0

Jaar ervaring

ArSD64V7QIujprkZlSI9KvrTxw9eClfECIEt8t9u

Laravel website laten maken met CMS

Bij Projectie hebben we met Laravel een CMS ontwikkeld genaamd ProWriter X. Met dit krachtige en gebruiksvriendelijke CMS ligt er een flexibele basis klaar om op verder te bouwen. Met AkzoNobel en Alfa Pro IT als grootgebruikers van ons CMS ben je verzekerd van continuïteit en doorontwikkeling. Kies je voor Projectie en ProWriter X dan scheelt het al snel 30% tot 40% aan development kosten. 

Ontvang meer bezoekers met Laravel

Heb je veel bezoekers of data? Laravel is uitermate geschikt voor websites die grote hoeveelheden bezoekers of orders moeten verwerken zonder snelheidsverlies.

85McjkAZiT38j8WORHNAPSX2695GJlWSgygrxBec
M81bMHuZdVyLBdV7XiBwGs9eYQRinLLGxo3n2MVQ

Laravel website laten maken met AI

Een van de voordelen van een Laravel website laten maken is dat krachtige AI tools, zoals chatbots, offertecalculators en AI-vertalers in je website geïntegreerd kunnen worden. 

Laravel website laten maken?

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy