WordPress website laten maken

Professionele WordPress websites op maat

WordPress website laten maken

Verliest je website van de concurrentie? Is het onderhoud te complex of is de site gewoon verouderd? Geen nood, wij bouwen een duurzame WordPress website op maat.

Build with us
WordPress website laten maken
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
SA6bJgCCdSasaBFuaqbLA0xgBiVAxhi8Xrvs6rtD

Waarom een duurzame WordPress website laten maken?

Het internet staat niet stil. Browser updates, nieuwe mobiele devices en algoritme wijzigingen hebben allemaal een impact op de prestaties van je website. Als je geen duurzame website laat bouwen dan heb je steeds vaker een nieuwe website nodig of je verliest bezoekers en klanten en dat betekent hoge kosten en slechte resultaten. 

Wist je dat een slechte of verouderde website gemiddeld 20% - 30% aan bezoekers per jaar verliest? 

Terug naar de top met WordPress

De afgelopen jaren hebben onze WordPress specialisten honderden WordPress websites ontwikkeld. Wij weten daarom als geen ander hoe we je bedrijswebsite terug naar de top kunnen krijgen. Behalve een betere vindbaarheid heeft een nieuwe WordPress website nog meer voordelen, zoals:

  • Een modern en strak design, waarmee je klanten overtuigd
  • Een verbeterde customer journey voor hoge conversie
  • Responsive (mobile friendly)
  • Gemakkelijk zelf te bewerken met het WordPress CMS
  • Veilig en up-to-date

Klanten op Trustoo beoordelen ons met een 10!

0

WordPress websites gemaakt

0

jaar ervaring

0

Tevreden klanten

Snel een WordPress website laten maken?

Met behulp van ons beproefde stappenplan maken we al binnen 4 tot 6 weken een complete WordPress website op maat.

Discovery

Een succesvolle website vraagt om een goed plan. We combineren daarom onze kennis van het internet, design en websites met jouw wensen en klantenkennis.

Branding

Een belangrijk onderdeel van de website is de branding. Wanneer er al een huisstijl is dan sluiten we daar perfect op aan en anders is het aan te raden om een nieuw brand te laten ontwikkelen. 

Content Plan

We gaan samen aan de slag met het opstellen van een robuust content plan en een sitemap. Zodat we zeker weten dat alle belangrijke informatie aan bod komt en een logische en gemakkelijk te vinden plaats op de website krijgt.

Design en development

Nu de voorbereidingen getroffen zijn kunnen we de website gaan realiseren. We ontwerpen en bouwen goed vindbare pagina's en optimaal converterende lay-outs en tussendoor mag je regelmatig testen en feedback geven. 

Optimalisatie

Staan alle puntjes op de i dan optimaliseren we tot slot de website voor zoekmachines en mobile devices. Je hebt nu een duurzame en goed vindbare website die bovendien razendsnel geladen is.  

Een WordPress website laten maken met een pagebuilder

De naam zegt het al, met een pagebuilder kun je gemakkelijk  pagina's aan je site toevoegen of pagina's bewerken zonder programmeerkennis. Bij Projectie adviseren we DIVI, een gebruiksvriendelijke pagebuilder met wereldwijd miljoenen gebruikers. 

Contact
vXCCnblmKxPy4I3wEjMkSYWI9iXlW9qXXd1J75Vy
YtkOEQl479lZ8RHrXXtxO5ApjObKDdw3lvZjV3yh

WordPress updates, hosting en support

Je WordPress website blijft optimaal functioneren als je regelmatig WordPress, het thema en de plugins update. Uiteraard kun je dit onderhoud ook aan onze WordPress specialisten overlaten. Heb je andere vragen of wil je je WordPress website laten wijzigen? Bij Projectie kun je 365 dagen per jaar terecht voor On Demand Support (support op aanvraag). 

Maak je gebruik van onze hosting dan krijg je een berg WordPress plugin licenties er gratis bij. Je bespaart daarmee honderden Euro's per jaar. 

Veelgestelde vragen over WordPress websites

Webdesigner Armando

Armando

Webdesigner

Wat kost het maken van een WordPress website

De kosten van een WordPress website zijn afhankelijk van de complexiteit en wensen. Een landingspagina of one-pager is aanzienlijk goedkoper dan een website met tientallen unieke pagina's of API koppelingen. Een duurzame op maat ontworpen WordPress website van ongeveer 20 pagina's met een handige pagebuilder kost zo'n 5000 Euro.

Hoe snel is mijn website klaar?

De duur van het project is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en functionaliteiten. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in weken of zelfs dagen realiseren, maar dan moet je wel alle content paraat hebben. In de praktijk duurt een webdesign project gemiddeld 6 tot 8 weken. We spreken samen een realistische planning af.

Zijn de websites die jullie maken geschikt voor mobiel?

Ja, onze websites zijn geschikt voor smartphones, tablets, laptops, monitoren en tal van andere soorten devices en schermen. Je noemt dat 'responsive webdesign'. Daarnaast zijn onze websites pijlsnel, want dat is heel belangrijke voor een goede gebruikerservaring op je smartphone.

Plaatsen jullie de teksten of moet ik de website zelf vullen?

Niet alleen de homepage, maar ook de rest van de website moet zo aantrekkelijk en optimaal mogelijk ingericht worden. We plaatsen daarom de teksten en maken de pagina's op, zodat alles klopt. Na oplevering kun je de website zelf bewerken en uitbreiden met het gebruiksvriendelijke CMS.

Onze Wordpress projecten

Project: Faas Psychologie

Faas Psychologie

Project: van der Lelie

van der Lelie

Project: Delft Studenten Corps

Delft Studenten Corps

Project: VC de Poort

VC de Poort

Project: Meines Holla

Meines Holla

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy