E-commerce

E-commerce webdesign op maat

E-commerce

Creëer een onvergetelijke online winkelervaring die je klanten niet alleen vasthoudt maar ook converteert. Bij Projectie ontwikkelen we e-commerce websites die naadloos aansluiten bij jouw merk, geoptimaliseerd zijn voor conversies en gebouwd zijn volgens de nieuwste online verkoopstrategieën.

Verhoogde verkoop en conversie door premium e-commerce design

E-commerce zonder de beperkingen van standaardplatformen

100% Responsive design voor een optimale winkelervaring

Maatwerk ontwerpen met creatieve productweergaves en unieke koopflows

Build with us
E-commerce
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

E-commerce websites met impact

Of het nu gaat om  Alfa Pro IT, Delft Fringe Festival of Mooij Bloemen, marktleiders vertrouwen op onze expertise in e-commerce webdesign om hun online verkoop te maximaliseren. Onze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat jouw digitale verkoopkanaal opvalt, efficiënt werkt en de concurrentie voorblijft door een onvergelijkbare winkelervaring te bieden.

E-commerce websites met impact
Innovatieve e-commerce oplossingen

Innovatieve e-commerce oplossingen

We gaan verder dan het traditionele webdesign. Bij Projectie verkennen we de nieuwste digitale mogelijkheden om jouw e-commerce platform te verrijken. Van geavanceerde productvisualisatie met 3D en AR tot dynamische gebruikersinteracties die de betrokkenheid en aankoopbeslissingen stimuleren.

Contact

Hoe wij met concrete stappen je e-commerce website ontwikkelen

Neem contact op

1. Onderzoek & strategiebepaling

Voordat we beginnen met ontwerpen, duiken we in de essentie van je merk, je producten, en je doelgroep. We analyseren de markt, bestuderen je concurrenten, en identificeren trends om een strategie te ontwikkelen die jouw e-commerce site niet alleen onderscheidt maar ook optimaliseert voor maximale conversie.

2. Visuele Identiteit

Op basis van ons initiële onderzoek, werken we samen om een visuele stijl voor je e-commerce platform te creëren. Dit omvat het selecteren van kleurenpaletten, typografie, en andere designelementen die resoneren met je merk en aantrekkelijk zijn voor je doelgroep. Door gebruik te maken van Stylescapes, krijg je een duidelijk beeld van de mogelijke visuele richtingen voordat we de definitieve beslissingen nemen.

3. UX Prototype

Met de visuele identiteit als onze gids, beginnen we met het ontwerpen van de gebruikerservaring (UX) van je e-commerce site. Dit omvat het creëren van een high-fidelity UX prototype dat elke stap van de klantreis visualiseert - van het ontdekken van producten tot het afronden van de aankoop. Dit prototype dient als een blauwdruk voor het uiteindelijke webdesign, waarbij we speciale aandacht besteden aan navigatie, productweergaves, en conversieoptimalisatie.

4. 100% Responsive webdesign

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, werken we aan het responsive maken ervan voor alle apparaten - van smartphones tot desktops en alles daartussenin. We zorgen ervoor dat je e-commerce site er op elk schermformaat perfect uitziet en functioneert, zodat gebruikers ongeacht hun apparaat een naadloze winkelervaring hebben.

5. Pixel-Perfect Development

In de laatste fase brengen onze ontwikkelaars het ontwerp tot leven met behulp van de nieuwste webdevelopment technologieën. We zorgen ervoor dat de site snel laadt, veilig is en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Na een grondige testfase wordt je nieuwe e-commerce website gelanceerd, klaar om klanten te verwelkomen en verkopen te stimuleren.

E-commerce websites

Project: Theater Ins Blau

Theater Ins Blau

Project: Mooij Bloemen

Mooij Bloemen

Project: Delft Fringe Festival

Delft Fringe Festival

Project: DIM SUM

DIM SUM

Project: Salonhandel

Salonhandel

Strategy Branding Webdesign Development

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy