Corporate Website

Klaar voor de toekomst

Corporate Website

Nieuwe corporate website laten bouwen? We denken strategisch mee, creëren draagvlak en realiseren een duurzame website op maat die perfect bij je organisatie past. Zonder beperkingen.

  • Een unieke corporate website zonder limitaties waar je team trots op is
  • Klaar voor de toekomst met AI-integraties en automation
  • Een gebruiksvriendelijk en veilig CMS
  • Alles geregeld van projectmanagement tot AVG compliance
BUILD WITH US
Corporate Website
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Een moderne corporate website laten bouwen waar je op kunt vertrouwen

De belangen zijn groot en de doelstellingen ambitieus. Als we corporate websites realiseren staat de kwaliteit voorop en voorkomt ons alles omvattende proces onnodige risico's, frustraties, onverwachtte kosten en reputatieschade. Bij ons draait alles om het creëren van waarde en impact. Wij geloven dat jouw succes ons succes is. Daarom investeren we in langdurige relaties en bieden we ondersteuning die verder gaat dan de lancering van een corporate website voor jouw organisatie.

Een moderne corporate website laten bouwen waar je op kunt vertrouwen

Stappenplan

Hoe wij met concrete stappen je Corporate website ontwikkelen

1. Discovery

Het wie, wat, waar, waarom en hoe. We gaan uitgebreid met alle stakeholders in gesprek over de business case en de requirements voor je corporate website.

2. Brand & Content

Wij begrijpen dat je corporate website geen losse flodder is, maar het belangrijkste marketingkanaal van je organisatie. Daarom zijn je brand en content een essentieel onderdeel van ons proces.

3. Customer Journey

Je klanten en alle andere gebruikers hebben een prominente rol in de ontwikkeling van de corporate website. We bedenken een hook en een flow voor de optimale conversie en engagement.

4. Webdesign & UX

De gebruikerservaring moet niet alleen op papier goed zijn, het oog wil ook wat. Daarom creëren we een webdesign op maat die je een grote voorsprong geeft op je concurrentie. 

5. Development

Onze ervaren developers bouwen sneller, beter en betrouwbaarder met behulp van het Laravel framework. Heb je speciale wensen, zoals API integraties, GSAP animaties, klantenportalen, zoals je aan deze website ziet, wij kunnen alles bouwen.

6. SEO & Performance

Je corporate website moet uitstekend vindbaar zijn en snel laden. We besteden daarom veel aandacht aan de zoekmachineoptimalisatie(SEO) en performance, zodat je website altijd binnen een seconde geladen is. 

7. Onboarding & Launch

We onboarden de editors in het CMS en lanceren de website! Als het even kan komen we graag de website presenteren aan je team, zodat iedereen kan zien hoe jullie organisatie klaar is voor de toekomst!

AI First

AI is de technologie van de toekomst en daarom introduceren wij het AI First principe. Dankzij AI heb je een onbeperkte bron van creatieve inspiratie, marktonderzoek en risicoanalyses binnen handbereik.

Corporate Website laten bouwen met AI? Neem Contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

AI consultancy
AI First
Gebruiksvriendelijk CMS met ongekende flexibiliteit

Gebruiksvriendelijk CMS met ongekende flexibiliteit

Een gebruiksvriendelijk CMS om zelf de website aan te passen en uitgebreide opties om rollen en rechten van beheerders en gebruikers in te stellen vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast is ons Laravel CMS flexibel inzetbaar als Headless CMS, PMS, eCommerce, CRM of multi-tenant oplossing. 

Volledige integratie met API-koppelingen

Hebben jullie binnen je organisatie al veel geautomatiseerd? Maak je geen zorgen, wij bouwen slimme koppelingen om je CRM, PMS of ATS naadloos in je corporate website te integreren.

Security, AVG/GDPR & Compliance

Wij begrijpen het belang van security, compliance en het naleven van de AVG voor je organisatie. Daarom zijn we aangesloten bij de Cloud Security Alliance en bouwen we volgens de principes van Security by Design, zodat je achteraf niet voor onverwachtte verrassingen komt te staan.

wTK9xpNrs3oGSgUx7M8WgZD0ZmuH5ED8I0dB9SFQ
UVgREaVSJAkB6XQAv504Z2umpWf0czH8YzZuFuuj
JeJQfGAOWyqyp2QGmvLHDO5ZMbSplTPjdjDlbrra
8Qs3zCnmVs5cuvLVlnr6IHbKtSIc2ZVejJEEpLCs
LWvgUB504vHzrQaxKRs3mVqIAuch9rmfMcvrOMvc
t8tm9CnJIXtgyfZg85lLgKxdvl3On6MSlXqtRsIH
HyT0hTTmQhOv4sFala7q4xWPw72yIlgYYT45g95m
TxMFWcioxp97I1BUAJhMvA3Pewfbqb7FqyQdGkP0

Build your future with us

Bij Projectie hechten we waarde aan duurzame klantrelaties. We denken daarom strategisch mee met je organisatie, ondersteunen je interne teams en helpen je om alle stakeholders te inspireren en bij het proces te betrekken. Het geheim van veel van onze corporate klanten, zoals AkzoNobel, is onze On Demand Support. Geen lange wachttijden, direct contact met experts die ervaring hebben met je project, realtime inzicht in alle support die wij aan je organisatie leveren en nooit onverwachte kosten. Of je nu wereldwijd teams hebt of te maken hebt met grote belangen, onze service is ontworpen om jouw unieke behoeften te ondersteunen.

Agile, Fixed-budget of Fixed-scope, wij zijn flexibel

 

BUILD WITH US
0

Jaar ervaring

0

Uur per dag support

STRATEGY BRANDING WEBDESIGN DEVELOPMENT STRATEGY BRANDING WEBDESIGN DEVELOPMENT

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy