StellaFinance

Het creëren van een gloednieuwe visuele identiteit voor StellaFinance

Geweldig! Goed teamwerk. We zijn blij met het resultaat!

Frederique - StellaFinance

0

diensten

0

bedrijven

Voor StellaFinance, een start-up gespecialiseerd in financiële administratie, hebben we een gloednieuwe visuele identiteit ontwikkeld, beginnend met een uniek logo en een doordachte huisstijl, gevolgd door het creëren van een moderne en functionele website. 

Voor het pas opgerichte StellaFinance, dat ondernemers ondersteunt met hun financiële administratie, kregen we de kans om vanaf het begin iets unieks op te bouwen. Onze reis begon met het ontwerp van een logo dat zowel betrouwbaarheid als toegankelijkheid uitstraalt, kernwaarden die StellaFinance hoog in het vaandel draagt. Vervolgens hebben we deze visuele stijl uitgebreid naar een uitgebreide huisstijl, gebruikmakend van Stylescapes om de sfeer en richting te bepalen.

Strategy Branding Webdesign Development
Zkg7Qk6dNH40JMBpuTgkXTznCIT1yxaaZxT1ZPV4

Logo & Huisstijl

Het ontwikkelen van de huisstijl voor StellaFinance was een proces waarbij we diep doken in wat het bedrijf vertegenwoordigt: betrouwbaarheid, eenvoud en samenwerking. Met deze pijlers als uitgangspunt creëerden we een visuele identiteit die niet alleen de expertise en professionaliteit van StellaFinance weerspiegelt, maar ook toegankelijk en uitnodigend is voor ondernemers uit diverse sectoren.

Een website die werkt

Met de visuele identiteit als basis, was de volgende stap het vertalen van deze branding naar een online platform. De website van StellaFinance, gebouwd in WordPress, is het eindresultaat van een nauwe samenwerking tussen ons team en de visionairs achter StellaFinance, met name Jasper Star, de drijvende kracht en financieel expert met meer dan 25 jaar ervaring.

De website dient als een centraal punt waar ondernemers terecht kunnen voor ondersteuning op het gebied van financiële administratie, van belastingadvies tot loonadministratie en meer. Door een combinatie van heldere, informatieve content en een gebruikersvriendelijk ontwerp, nodigt het platform uit tot interactie en verkennen.

Samen sterk in Financiële Administratie

De kernwaarden van StellaFinance – betrouwbaarheid, eenvoud, en samenwerking – zijn niet alleen terug te zien in het visuele ontwerp, maar vormen ook de basis van de online ervaring. De website benadrukt het belang van een persoonlijke aanpak, met Jasper Star als het betrouwbare gezicht achter de dienstverlening, en onderstreept het commitment aan op maat gemaakte oplossingen voor elke ondernemer.

Door het integreren van deze waarden in elk aspect van de website, van de homepage tot de dienstenpagina, hebben we een platform gecreëerd dat niet alleen de diensten van StellaFinance presenteert, maar ook bouwt aan een community van ondernemers die streven naar groei en succes, ondersteund door een solide financiële administratie.

Klaar voor de Toekomst

Een Platform voor Groei

De nieuwe website is ontworpen om mee te groeien met het bedrijf en de behoeften van hun klanten. Met een stevige basis in WordPress is het platform flexibel, schaalbaar en klaar voor de toekomst.

Het project voor StellaFinance toont aan hoe een sterke visuele identiteit, gecombineerd met een doordachte digitale strategie, een solide fundament kan leggen voor een bedrijf om te bloeien en zijn doelgroep effectief te bereiken en te bedienen.

START JOUW PROJECT

Build with us
Armando

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy