Menu

Een luxe website laten maken?

Een luxe website die recht doet aan uw status, prestaties, visie of merk.

Vraag een offerte aan
  • 100% responsive
  • Luxe uitstraling
  • Kwalitatief maatwerk
  • Gemakkelijk te bewerken

Modern & Luxe

Een moderne luxe website waarmee u goed voor de dag komt.

Vertrouwelijk

Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Excellente nazorg

Wij houden uw luxe website in topconditie.

W3gyePp13MBz2rebkNh6LJgZZhRR1H7I43exIkTW

Luxe responsive website

This is fantastic

Met een luxe responsive website heeft uw bedrijf of organisatie een hoogwaardig en bijpassend online visitekaartje. Ons team heeft veel ervaring met het realiseren van luxe websites voor vastgoedbeheerders, golfclubs, architecten, PR bureau's, notarissen, accountants, corporates en andere klanten die op zoek zijn naar degelijkheid en kwaliteit.

qO6429nuiFd6adhBiTlNKhcXWss6NClgGhmQlW4V

100% Responsive

Uw nieuwe luxe website werkt perfect op tablets, smartphones en alle andere soorten apparaten en schermen. Wij besteden veel aandacht aan de uitstraling van uw website, zodat deze opvalt tussen uw concurrenten.

LvJSSxj74VTXHCYi9RGAQgpFKEYBQp7Q8cq9wmJK

Strategische aanpak

We bouwen niet alleen uw website, maar helpen u om de luxe website goed aan te laten sluiten op de doelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Dat doen we door ons niet alleen te rechten op technische zaken, maar u ook te helpen met het bepalen van de juiste boodschap voor uw doelgroep.

 

Onze aanpak om een luxe website te ontwikkelen

We werken stapsgewijs in sprints, zodat je snel resultaten kunt zien en beoordelen.

01

Inventarisatie van wensen

Iedere organisatie is uniek en daarom maken wij uw luxe website 100% op maat. We inventariseren eerst uw wensen, zodat de website die wij maken goed aansluit op uw doelstellingen.

02

Hoogwaardige branding

Heeft u een huisstijl en logo dan helpen wij u om deze zo optimaal mogelijk in te zetten voor uw luxe website en andere digitale uitingen. Heeft u nog geen huisstijl of kan deze een opfrisser gebruiken dan creëren we een nieuw hoogwaardig brand voor u.

03

Content plan en wireframes

We maken 'digitale schetsen' van de opbouw van de pagina's. Zo krijgt u een goed beeld van de indeling van de luxe website. Daarnaast maken we samen een content plan, zodat u alvast aan de slag kunt met de teksten en foto's. Uiteraard kunt u dat ook aan ons uitbesteden.

04

Webdesign & Development

Nu alle voorbereidingen getroffen zijn kunnen we aan de slag gaan met het ontwerpen en bouwen van de definitieve website. De inhoud van deze stap verschilt aan de hand van het type luxe website dat u wilt laten bouwen en de functionaliteiten die u wenst.

05

Quality Assurance

Een luxe website moet kwalitatief goed zijn, zodat u online net zo goed voor de dag komt als offline. Wij testen uw website goed op allerlei verschillende apparaten en schermen en zorgen voor een gedegen afwerking. 

Vraag een offerte aan

Wilt u een luxe website? Vraag dan vrijblijvend advies aan onze consultants. Wij helpen u graag verder.

Vraag persoonlijk advies

Zij gingen u voor

Great project
AkzoNobel

Vertrouwd ons al 0 jaar met hun internationale brands

"We want our ‘Creating Together’ message to be seen, heard and felt throughout the market, and an effective website is vital to achieving this."

AkzoNobel
ATG Europe

00 000 pageviews per jaar

"Thank you very much for the great work you have done, this has been appreciated by the entire ATG Europe leadership team."

ATG Europe