Luxe website

EEN LUXE WEBSITE LATEN MAKEN?

Luxe website

Een luxe website die recht doet aan uw status, prestaties, visie of merk. Creëer een online aanwezigheid die even indrukwekkend is als uw eigen verwezenlijkingen met een luxe website op maat. Ontworpen om uw status, prestaties, visie of merk in de schijnwerpers te zetten, belichaamt onze aanpak van webdesign de perfecte mix van moderniteit en luxe. Met een diepgaande focus op vertrouwelijkheid waarborgen we de veiligheid van jouw gegevens, terwijl onze excellente nazorg ervoor zorgt dat jouw website continu in onberispelijke staat blijft. Dit is waar jouw visie en onze expertise elkaar ontmoeten voor een resultaat dat niets minder dan buitengewoon is.

? 100% responsive

✨ Luxe uitstraling

?️ Kwalitatief maatwerk

✏️ Gemakkelijk te bewerken

Vraag een offerte aan
Luxe website
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
uo8wTotd0ThAFZ9H6hC0m8sw4Jx2GjyVgVEguZKj

Luxe responsive website: this is fantastic

Met een luxe responsive website heeft uw bedrijf of organisatie een hoogwaardig en bijpassend online visitekaartje. Ons team heeft veel ervaring met het realiseren van luxe websites voor vastgoedbeheerders, golfclubs, architecten, PR bureau's, notarissen, accountants, corporates en andere klanten die op zoek zijn naar degelijkheid en kwaliteit.

100% Responsive

Uw nieuwe luxe website werkt perfect op tablets, smartphones en alle andere soorten apparaten en schermen. Wij besteden veel aandacht aan de uitstraling van uw website, zodat deze opvalt tussen uw concurrenten.

sAv5iAiVPJ1E1RmxBEsv6QMjgyvvA4BoYkjtW2xf
b4aFW0ef8mXfLYXoVJWC88NS7xwhPP3Gbr8qCeJc

Strategische aanpak

We bouwen niet alleen uw website, maar helpen u om de luxe website goed aan te laten sluiten op de doelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Dat doen we door ons niet alleen te rechten op technische zaken, maar u ook te helpen met het bepalen van de juiste boodschap voor uw doelgroep.

Onze aanpak om een luxe website te ontwikkelen

We werken stapsgewijs in sprints, zodat je snel resultaten kunt zien en beoordelen.

1. Inventarisatie van wensen

Iedere organisatie is uniek en daarom maken wij uw luxe website 100% op maat. We inventariseren eerst uw wensen, zodat de website die wij maken goed aansluit op uw doelstellingen.

2. Hoogwaardige branding

Heeft u een huisstijl en logo dan helpen wij u om deze zo optimaal mogelijk in te zetten voor uw luxe website en andere digitale uitingen. Heeft u nog geen huisstijl of kan deze een opfrisser gebruiken dan creëren we een nieuw hoogwaardig brand voor u.

3. Content plan en wireframes

We maken 'digitale schetsen' van de opbouw van de pagina's. Zo krijgt u een goed beeld van de indeling van de luxe website. Daarnaast maken we samen een content plan, zodat u alvast aan de slag kunt met de teksten en foto's. Uiteraard kunt u dat ook aan ons uitbesteden.

4. Webdesign & Development

Nu alle voorbereidingen getroffen zijn kunnen we aan de slag gaan met het ontwerpen en bouwen van de definitieve website. De inhoud van deze stap verschilt aan de hand van het type luxe website dat u wilt laten bouwen en de functionaliteiten die u wenst.

5. Quality Assurance

Een luxe website moet kwalitatief goed zijn, zodat u online net zo goed voor de dag komt als offline. Wij testen uw website goed op allerlei verschillende apparaten en schermen en zorgen voor een gedegen afwerking.

Klaar om met jouw luxe website aan de slag te gaan?

Wilt u een luxe website? Vraag dan vrijblijvend advies aan onze consultants. Wij helpen je graag verder.

Build with Us
Stan
Philip
Marcel
Olivier
Esther
Quirienne
Quinty
Youri
Armando

Onze luxe websites

Project: FCB Amsterdam

FCB Amsterdam

Project: SikkensVR

SikkensVR

Project: Nectimus Investments

Nectimus Investments

Project: ATG Europe

ATG Europe

Project: Oudendal Groep

Oudendal Groep

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy