Digital Strategy

Duurzaam online groeien

Digital Strategy

In een tijd van personeelstekorten en een steeds kortere aandachtspanne is je digitale strategie belangrijker dan ooit. Met een goed doordachte digitale strategie kun je met je bedrijf of organisatie door weer en wind verder blijven groeien. Het is daarbij belangrijk dat de sites en apps die we ontwikkelen lang mee gaan, overdraagbaar zijn en eindeloos schaalbaar. Wij noemen dat Duurzaam Online Groeien en het is de basis van het succes van onze klanten.

Build with us
Digital Strategy
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Thanks to all your efforts the ReThink campaign has been one of our most successful

AkzoNobel

Hoe wij met concrete stappen je digitale strategie vormgeven

De digitale strategie die we voor je uitstippelen is altijd 100% op maat gemaakt. We hanteren een filosofie, geen specifieke formule, omdat formules in onze ervaring niet altijd voor iedereen goed werken. Ons proces bestaat globaal uit de volgende stappen:

1. Discovery

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij weer gaat groeien in een tijd van grote veranderingen, personeelstekorten en onzekerheid? Dat gaan we samen ontdekken.

2. Plan van aanpak

We zetten samen een roadmap uit met smart KPI's. Het is belangrijk om je doelen voor digitalisering concreet te maken. In aantallen, marktaandeel, keiharde Euro's of bereik.

3. Tracking & reporting

We weten pas echt of de digitalisering geslaagd is als we dat met cijfers kunnen bewijzen. Tracking is daarom geen randvoorwaarde voor ons, maar een absolute must.

4. Evaluatie

Als je digitale partner evalueren we regelmatig hoe de zaken ervoor staan. Daarnaast houden we je op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen die mogelijk risico's vormen voor je bedrijf of organisatie. Zo kun je op tijd je strategie bijsturen en je concurrenten voor blijven.

Moderne oplossingen voor moderne problemen

Bij Projectie werken we continu aan nieuwe oplossingen. We zijn niet bang voor AI, maar zien het als de potentiële oplossing voor personeelstekorten en andere uitdagingen. Meer weten over wat AI technologie voor je organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

AI CONSULTANCY
Moderne oplossingen voor moderne problemen
Strategy Branding Webdesign Development

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy