Online marketing

Versnel je groei met onze online marketing

Online marketing

Beter vindbaar worden, meer uit je advertenties halen of naamsbekendheid opbouwen. Met online marketing groei je verder.

SEO, SEA en campagnes

Word beter vindbaar en ontvang meer leads

Meetbare resultaten

Budgetten altijd in eigen beheer

Build with us
Online marketing
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Strategische inzichten & geavanceerde funneltechnieken voor optimaal resultaat

Bij ons draait alles om het leggen van een solide basis voor je online marketingstrategieën, geleid door een team van ervaren marketeers die weten dat succes begint met een doordacht plan, niet slechts een platformkeuze. Met geavanceerde automatisering en tracking technieken bouwen we efficiënte funnels die jouw doelgroep nauwkeurig navigeren door het aankoopproces. Bovendien, met het gebruik van Google Analytics 4, bieden we je diepgaand inzicht in je marketingprestaties, waardoor je precies kunt zien wat werkt en waar je conversie het meest effectief is. Dit alles om je te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen en je groei te versnellen.

Strategische inzichten & geavanceerde funneltechnieken voor optimaal resultaat
Investeer in groei met meetbare resultaten

Investeer in groei met meetbare resultaten

Dankzij online marketing kun je meer mensen bereiken dan ooit te voren, maar wat heb je aan Facebook likes, Instagram impressies of Ad clicks als je niet weet of dat geld oplevert? Niets, en daarom maken wij alle campagnes meetbaar en krijg je inzicht in alle cijfers.

Diverse mogelijkheden binnen online marketing

Online marketing is altijd maatwerk, omdat iedere case om een andere aanpak vraagt. Wil je beter vindbaar worden, meer naamsbekendheid of een hogere conversie? Wij bieden een breed assortiment aan mogelijkheden en oplossingen, zodat we altijd de juiste tools in huis hebben om je doel te bereiken.

Diverse mogelijkheden binnen online marketing
Geen onnodige risico's

Geen onnodige risico's

Wij snappen dat het best een drempel is om in online marketing te investeren. Wij verzorgen daarom de creatie van de campagnes en het beheer. De advertentiebudgetten mag je volledig in eigen hand houden aan de hand van ons advies. We bieden bovendien online marketingvormen zonder advertentiekosten.

Je eerste funnel

Een van onze favoriete online marketing tools is een funnel, maar hoe werkt dat eigenlijk?

1. Discovery

Onder het genot van exclusieve Italiaanse koffie bespreken we de conversiedoelen, doelgroep en boodschap van de campagne. Een conversiedoel is een concrete actie van een klant, bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte of het kopen van een product.

2. Generating traffic

We hebben bezoekers nodig om te converteren. Daarom gaan we uitzoeken op welke manier we (meer) bezoekers kunnen aantrekken. Bijvoorbeeld via social-media posts of Google Adwords.

3. Landing pages

Al die bezoekers sturen we door naar een landing page. De landing page moet de bezoekers die op onze advertentie hebben geklikt gaan overtuigen om tot een conversie over te gaan. Het voordeel van een landing page is dat je niet een volledige (nieuwe) website nodig hebt, 1 pagina is voldoende.

4. Remarketing

Op de landing page hebben we twee conversiedoelen. Het verzamelen van email adressen en het verkopen van een product. Niet iedereen koopt direct het product, maar degene die hun email hebben ingevuld hebben mogelijk wel interesse en kunnen we nogmaals gaan benaderen.

5. Optimization

Onze funnel is meetbaar en laat zien hoeveel bezoekers de pagina bezoeken en hoeveel bezoekers het product kopen. Het is nu tijd om die cijfers te gaan verbeteren totdat de funnel optimaal presteert.

Meer uit je online marketing halen?

Het begint allemaal met een goed gesprek en een kopje koffie (of thee). Maak van je website een sales-machine. 

Maak een afspraak
Meer uit je online marketing halen?

237% meer leads voor slechts €0.17 per klik. Fijn dat er zo'n duidelijk audience uit naar voren is gekomen, keep up the good work!

Delft Fringe Festival

Onze projecten

Project: Camping de Wildhoeve

Camping de Wildhoeve

Project: Mooij Bloemen

Mooij Bloemen

Project: Theater Ins Blau

Theater Ins Blau

Project: Faas Psychologie

Faas Psychologie

Project: VC de Poort

VC de Poort

Strategy Branding Webdesign Development

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy