Webapplicatie laten maken Voorburg

Wij bouwen sneller betere webapps op maat

Webdesign Voorburg

Lopen je bedrijfsprocessen vast of wil je sneller groeien in Voorburg? Wij hebben al 23 jaar ervaring met maatwerk webdevelopment.

Build with us
Webdesign Voorburg
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Een duurzame webapplicatie laten maken voor je bedrijf in Voorburg

De kosten van een webapplicatie zijn afhankelijk van je wensen, bedrijfsgrootte en concurrentie. We realiseren moderne webapplicaties in het betrouwbare Laravel framework. Als maatwerk softwareontwikkelaar van het eerste uur hebben wij ervaring met zowel B2C als B2B oplossingen.

Enterprise Webapplicatie

vanaf 30K - 50K

We realiseren met 23 jaar ervaring Enterprise Webapplicaties op maat volgens de richtlijnen van de CSA(Cloud Security Alliance). Al meerdere grote organisaties, zoals AkzoNobel en DimSum Reizen draaien op onze software. Dankzij onze agile development methode ontwikkelen we gestructureerd en efficiënt. Haal meer uit je webapplicatie met slimme AI-integraties en API-koppelingen

  • 🧑‍🎨 100% GDPR Compliant & Secure (CSA STAR LVL 1)
  • 💎 Agile development
  • 🤹‍♂️ AI-integraties
  • ✍️ API-koppelingen
  • 🛒 Cloud hosting

ECO Webapplicatie

vanaf 5k 10k

Heb je een beperkt budget dan is een ECO Webapplicatie de ideale oplossing voor je MVP of start-up. Door slim om te gaan en open-source frameworks en API's in te zetten houden we de kosten laag en krijg je meer waar voor je geld.

  • 🧑‍🎨 Flexibel uit te breiden
  • 📏 Agile development
  • ✂️ Responsive
  • ✍️ API-koppelingen
  • 🍃 Duurzaam en onderhoudsarm

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk webapplicaties

Laat ons je helpen bij het creëren van op maat gemaakte software die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Met behulp van AI-integraties en API's zorgen we voor naadloze gegevensuitwisseling en geautomatiseerde processen.

Custom websites

Laat ons jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen met op maat gemaakte websites die jouw merkverhaal tot leven brengen. Onze ontwerpen zijn gebruiksvriendelijk, responsief en geoptimaliseerd voor maximale prestaties. Van informatieve websites tot uitgebreide e-commerce platforms, we zorgen ervoor dat jouw website de gewenste impact heeft en de juiste doelgroep aanspreekt.

E-commerce oplossingen

Van webshops met intuïtieve gebruikersinterfaces tot geavanceerde multi-tenant SAAS-platforms, onze e-commerce oplossingen bieden een naadloze online winkelervaring voor jouw klanten.

SAAS-platforms

Wij bieden op maat gemaakte SAAS-platforms die specifiek zijn ontworpen om aan jouw unieke zakelijke behoeften te voldoen. Deze krachtige en schaalbare platforms stellen jou in staat om efficiënter te werken, gegevens te beheren en jouw klanten een intuïtieve ervaring te bieden. Met onze uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van SAAS-oplossingen, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf op het snijvlak van technologische innovatie opereert.

Serious Games

Laat ons je helpen bij het ontwikkelen van boeiende en educatieve serious games die leren en plezier combineren. Of het nu gaat om training, simulatie of bewustwording, onze serious games bieden een interactieve en effectieve manier om jouw doelgroep te betrekken en resultaten te behalen.

AI-integraties

Onze AI-integraties brengen slimme mogelijkheden in jouw applicaties, zoals voorspellende analyses, taalverwerking en beeldherkenning. Hiermee kun je slimme beslissingen nemen, processen automatiseren en waardevolle inzichten uit jouw gegevens halen.

API's

Met onze API-integraties verbinden we jouw software en systemen om gegevensuitwisseling te stroomlijnen en functionaliteiten uit te breiden. Hiermee krijg je de flexibiliteit om jouw digitale omgeving te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen.

CRM-systemen

Met onze op maat gemaakte CRM-systemen kun je klantgegevens centraal beheren en stroomlijnen. Geef jouw team de tools om klantrelaties te optimaliseren, verkoopkansen te benutten en gepersonaliseerde service te bieden. Met AI-integraties en geavanceerde analysetools helpen we jou waardevolle inzichten te verkrijgen uit klantgegevens, waardoor je de klanttevredenheid en bedrijfsprestaties kunt verbeteren.

AI First Development

AI First development

AI biedt nieuwe kansen en mogelijkheden en daarom introduceren we de AI First filosofie. Met behulp van AI voegen we krachtige AI features toe aan je webapp, zoals automatische vertalers of AI-zoekmachines. We hebben zelfs een handige ChatGPT API gebouwd, waarmee je AI agents automatisch kunt laten mailen.

Contact

We bouwen al 23 jaar webapplicaties voor Voorburg - en dat blijven we doen

De digitale transformatie in Voorburg en de rest van Nederland gaat razendsnel en tegelijkertijd is er in veel sectoren een personeelstekort. Met webapplicaties heb je niet alleen minder personeel nodig, maar kun je ook nieuwe diensten leveren aan je klanten in Voorburg of bestaande services gemakkelijker maken of beter inrichten. Over het algemeen kun je een webapplicatie beschouwen als een nieuwe medewerker of zelfs een groep medewerkers die nooit klagen en 24/7 beschikbaar zijn.

Contact
0

jaar ervaring

0

Development Projecten

Webaplicatie laten maken Voorburg

Hoe wij voor Leiden succesvolle websites ontwikkelen

Een nieuwe website maken we in samenspraak met jouw, onze klant uit Leiden! Alleen op die manier past je nieuwe website precies bij jouw bedrijf of organisatie. Ons hele proces is daarop ingericht. Hoe pakken we dat aan?

Discovery

Om de fundamenten te leggen voor een succesvolle ontwikkeling van je webapplicatie gaan we om de tafel om je specifieke wensen, eisen, gebruikers en doelstellingen goed in kaart te brengen.

Specifications & UX Prototype

We gebruiken de bevindingen van het Discovery proces om de specificaties verder uit te werken als user-stories. We maken een UX Prototype om ideeën te valideren te testen. Je krijgt daardoor al vroeg in het proces een beeld van hoe de applicatie eruit ziet en gaat werken.

Agile Development

Met een duidelijke strategie en een UX Prototype onder de arm is het tijd om de webapplicatie te gaan ontwerpen en ontwikkelen in sprints. Bij Projectie creëren we webapplicaties op maat met behulp van betrouwbare technologie, innovatieve processen en jarenlange ervaring.

Optimalisatie & Launch

We halen alles uit de kast om een effectieve webapplicatie te realiseren waar je gebruikers blij van worden. Daar hoort een onboarding en uitgebreide acceptatietest bij. Staan alle puntjes op de i dan is het tijd voor taart!

Projectie heeft ons goed geholpen om van Iridiscent Bio een succes te maken - Iridiscent Bio

Over Projectie, Nederlandse development specialisten sinds 2001

Wij bestaan al 23 jaar als onafhankelijke Digital Agency en dat is in onze business best bijzonder te noemen. We hebben dat bereikt door ons op de toekomst te richten. We geloven niet in red tape, maar in mogelijkheden, we staan niet stil, maar werken continu aan verandering en kiezen voor duurzame klantrelaties op basis van vertrouwen en samenwerking.

Iedereen uit Voorburg is bij ons welkom, van corporates die even de benauwde cubicles willen ontvluchten tot bonte theaterfestivals en lokale ondernemers met ambitie.

Onze expert beantwoord al je vragen over het laten maken van webapplicaties

Webdesigner Armando

Armando

Webdesigner

Wat kost een website?

De prijs van een website is vooral afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. Gemiddeld besteden onze MKB klanten € 7500,- ex. BTW aan een goed vindbare website met 20 pagina's, een overtuigend webdesign, gebruiksvriendelijk CMS en meer toeters en bellen. De hoeveelheid pagina's, gewenste functionaliteiten en jouw doelen bepalen onder andere de prijs. Een one-pager kan bijvoorbeeld een stuk goedkoper zijn. Maak gratis een afspraak en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe snel is mijn website klaar?

De duur van het project is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en functionaliteiten. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in weken of zelfs dagen realiseren, maar dan moet je wel alle content paraat hebben. In de praktijk duurt een webdesign project gemiddeld 6 tot 8 weken. We spreken samen een realistische planning af.

Hoe weet ik of ik een nieuw webdesign nodig heb?

Je website moet representatief zijn voor je bedrijf en daarnaast zijn er technische ontwikkelingen die invloed hebben op het succes van je website, zoals hoe goed je website werkt op smartphones en hoe snel de laadtijd is. Wij vertellen je graag of je website aan vernieuwing toe is en waarom.

Zijn de websites die jullie maken geschikt voor mobiel?

Ja, onze websites zijn geschikt voor smartphones, tablets, laptops, monitoren en tal van andere soorten devices en schermen. Je noemt dat 'responsive webdesign'. Daarnaast zijn onze websites pijlsnel, want dat is heel belangrijke voor een goede gebruikerservaring op je smartphone.

Plaatsen jullie de teksten of moet ik de website zelf vullen?

Niet alleen de homepage, maar ook de rest van de website moet zo aantrekkelijk en optimaal mogelijk ingericht worden. We plaatsen daarom de teksten en maken de pagina's op, zodat alles klopt. Na oplevering kun je de website zelf bewerken en uitbreiden met het gebruiksvriendelijke CMS.

Bekijk ook

FCB Amsterdam

SikkensVR

Nectimus Investments

ATG Europe

Oudendal Groep

Meines Holla

Janome

Radius Welzijn

Raamwerk

Avant Medical

ESA Technology Broker NL

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy