Webapplicatie laten maken Teylingen

Al 23 jaar ervaring met webdevelopment

Webdesign Teylingen

Een effectieve website voor jouw onderneming in Teylingen? Wij realiseren een converterende website op maat!

Build with us
Webdesign Teylingen
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Een duurzame website laten maken Teylingen

Laat je website voor Teylingen maken door een professioneel internetbureau

De kosten van een website zijn afhankelijk van je wensen, bedrijfsgrootte en concurrentie. We realiseren een uniek modern webdesign volgens de laatste technische en SEO eisen, zoals snelle laadtijden, responsive webdesign(mobiel geschikt) en een juiste pagina-structuur voor een betere vindbaarheid en hogere conversie. Wil je opvallen en winnen in Teylingen met je website? Projectie staat voor je klaar.

Branded Webdesign

vanaf 7499,-

We gaan de slag met custom graphics, zoals illustraties, iconen en patronen om het design naar een hoger niveau te tillen. We verbeteren je content met pakkende slogans, headings en call-to-actions. Wil je met een unieke website je concurrentie voorbij streven en je conversie verhogen dan is een branded webdesign de beste keuze.

  • πŸ§‘β€πŸŽ¨ Grafische elementen op maat
  • πŸ’Ž Meer unieke lay-outs en landing pages
  • πŸ€Ήβ€β™‚οΈ Web animaties
  • ✍️ Content plaatsen en optimaliseren
  • πŸ›’ Conversie optimalisatie

ECO Webdesign

vanaf 3499,- 2499,-

Ben je op zoek naar een digitaal visitekaartje, een representatieve bedrijfswebsite of een informatieve website voor je organisatie in Teylingen, dan heb je met een ECO Webdesign een praktische en duurzame oplossing voor een scherpe prijs.

  • πŸ§‘β€πŸŽ¨ Sluit aan op je huisstijl
  • πŸ“ Praktische lay-outs
  • βœ‚οΈ Wij plaatsen de content
  • ✍️ Gemakkelijk zelf bewerken
  • πŸƒ Duurzaam en onderhoudsarm

Professioneel webdesign Teylingen

Bij een nieuwe website komt veel kijken. Hoe presenteer je je bedrijf of dienst? Welke functionaliteit hoort daarbij, welk design sluit daar het beste bij aan en hoe pak je de aandacht met je teksten? Wij helpen je met al deze vragen en uitdagingen.

Contact

AI First webdesign

AI biedt nieuwe kansen en mogelijkheden en daarom introduceren we de AI First filosofie. Met behulp van AI voegen we krachtige AI features toe aan je website of webapp, zoals automatische vertalers of AI-zoekmachines. We hebben zelfs een AI Content Studio geopend die gespecialiseerd is in MidJourney en andere tools waardoor je een onuitputtelijke bron van creativiteit en content tot je beschikking hebt.

AI First Webdesign

We bouwen al 23 jaar websites voor Teylingen - en dat blijven we doen

Goed webdesign in Leiden levert jou véél meer op dan alleen een online visitekaartje. Bij Studio Projectie zetten we graag al onze expertise en ervaring in om online oplossing te bouwen die passen bij jouw bedrijf. Wat heb jij nodig voor online succes? Ons ontwerp is gericht op het overbrengen van een heldere boodschap. De gebruikerservaring moet vlekkeloos verlopen. En ook goede vindbaarheid (SEO) is belangrijk om van jouw nieuwe website of webshop in Teylingen een succes te maken.

Contact
0

jaar ervaring

0

Webdesign Projecten

Website laten maken Teylingen

Hoe wij voor Leiden succesvolle websites ontwikkelen

Een nieuwe website maken we in samenspraak met jouw, onze klant uit Leiden! Alleen op die manier past je nieuwe website precies bij jouw bedrijf of organisatie. Ons hele proces is daarop ingericht. Hoe pakken we dat aan?

Discovery

Om de fundamenten te leggen voor een succesvolle ontwikkeling van je online strategie en website gaan we om de tafel om je specifieke wensen, eisen en doelstellingen goed in kaart te brengen.

Strategy & Branding

We gebruiken de bevindingen van het Discovery proces om een gedetailleerde strategie te ontwikkelen voor de nieuwe website. We maken de strategie visueel met Stylescapes. Stylescapes zijn visuele moodboards die de sfeer, de stijl en het algemene gevoel van jullie brand en website weergeven.

Webdesign & Development

Met een duidelijke strategie en opgefriste branding onder de arm is het tijd om de website te gaan ontwerpen en bouwen in sprints. Bij Projectie creΓ«ren we websites op maat met behulp van betrouwbare technologie, innovatieve processen en jarenlange ervaring.

Optimalisatie & Launch

We halen alles uit de kast om een aantrekkelijke website te realiseren die je concurrentie voorbij streeft. Daar hoort een pixel-perfect responsive afwerking en SEO optimalisatie bij. Staan alle puntjes op de i dan is het tijd voor taart!

De manier waarop er creatief wordt meegedacht is echt super! - ESA Technology Broker NL

Over Projectie, Nederlandse webdesign specialisten sinds 2001

Wij bestaan al 23 jaar als onafhankelijke Digital Agency en dat is in onze business best bijzonder te noemen. We hebben dat bereikt door ons op de toekomst te richten. We geloven niet in red tape, maar in mogelijkheden, we staan niet stil, maar werken continu aan verandering en kiezen voor duurzame klantrelaties op basis van vertrouwen en samenwerking.

Iedereen uit Teylingen is bij ons welkom, van corporates die even de benauwde cubicles willen ontvluchten tot bonte theaterfestivals en lokale ondernemers met ambitie.

Onze expert beantwoord al je vragen over het laten maken van websites

Webdesigner Armando

Armando

Webdesigner

Wat kost een website?

De prijs van een website is vooral afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. Gemiddeld besteden onze MKB klanten € 7500,- ex. BTW aan een goed vindbare website met 20 pagina's, een overtuigend webdesign, gebruiksvriendelijk CMS en meer toeters en bellen. De hoeveelheid pagina's, gewenste functionaliteiten en jouw doelen bepalen onder andere de prijs. Een one-pager kan bijvoorbeeld een stuk goedkoper zijn. Maak gratis een afspraak en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe snel is mijn website klaar?

De duur van het project is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en functionaliteiten. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in weken of zelfs dagen realiseren, maar dan moet je wel alle content paraat hebben. In de praktijk duurt een webdesign project gemiddeld 6 tot 8 weken. We spreken samen een realistische planning af.

Hoe weet ik of ik een nieuw webdesign nodig heb?

Je website moet representatief zijn voor je bedrijf en daarnaast zijn er technische ontwikkelingen die invloed hebben op het succes van je website, zoals hoe goed je website werkt op smartphones en hoe snel de laadtijd is. Wij vertellen je graag of je website aan vernieuwing toe is en waarom.

Zijn de websites die jullie maken geschikt voor mobiel?

Ja, onze websites zijn geschikt voor smartphones, tablets, laptops, monitoren en tal van andere soorten devices en schermen. Je noemt dat 'responsive webdesign'. Daarnaast zijn onze websites pijlsnel, want dat is heel belangrijke voor een goede gebruikerservaring op je smartphone.

Plaatsen jullie de teksten of moet ik de website zelf vullen?

Niet alleen de homepage, maar ook de rest van de website moet zo aantrekkelijk en optimaal mogelijk ingericht worden. We plaatsen daarom de teksten en maken de pagina's op, zodat alles klopt. Na oplevering kun je de website zelf bewerken en uitbreiden met het gebruiksvriendelijke CMS.

Bekijk ook

FCB Amsterdam

SikkensVR

Nectimus Investments

ATG Europe

Oudendal Groep

Meines Holla

Janome

Radius Welzijn

Raamwerk

Avant Medical

ESA Technology Broker NL

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy