Website ontwikkelen

Website ontwikkelen met een persoonlijke full-service aanpak

Website ontwikkelen

Ben je op zoek naar een bedrijf die voor jou een website kan ontwikkelen? Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van websites. Op deze website kan je meer lezen hoe wij de ontwikkeling aanpakken.

Persoonlijk en stapsgewijs

Full-service

Hosting en support

Maak vrijblijvend een afspraak

Build with us
Website ontwikkelen
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau
AkzoNobel
Alfa Pro IT
Wesseling
Oudendal Groep
Raamwerk
Camping de Wildhoeve
FCB Amsterdam
ESA
Naturalis
Theater Ins Blau

Wat komt er kijken bij het ontwikkelen van een website?

Een website ontwikkelen kan op veel verschillende manieren. Bij het ontwikkelen van een professionele site komt meer kijken dan je denkt. Je moet bijvoorbeeld kiezen met welke techniek je de website gaat bouwen, hoe de website gestructureerd moet worden en welk design er bij past. Het zijn allemaal vraagstukken waar je de ervaring van een professionele website ontwikkelaar goed voor kunt gebruiken.

Wat komt er kijken bij het ontwikkelen van een website?
Wat zijn de voordelen van het ontwikkelen van een professionele website?

Wat zijn de voordelen van het ontwikkelen van een professionele website?

Een professionele website ziet er niet alleen mooier uit, maar levert ook meer op. De professionele websites die wij ontwikkelen zijn bijvoorbeeld conversiegericht. We bepalen de doelen, zoals het boeken van reizen of contact opnemen. Vervolgens zorgen we dat bezoekers overtuigd worden om deze acties uit te voeren en maken we meetbaar hoeveel bezoekers dat gedaan hebben.

 

Wat kost het ontwikkelen van een website

De kosten voor het ontwikkelen van websites lopen enorm uiteen. Het is afhankelijk van het aantal pagina's, de functionaliteit en het doel van de website. Gemiddeld spenderen onze MKB klanten 7500 Euro aan de ontwikkeling van een nieuwe website en is de investering binnen 12 tot 24 maanden terugverdiend met nieuwe opdrachten. Websites gaan gemiddeld slechts 2 jaar mee, maar professionele websites zijn veel duurzaam en kunnen gerust 5 jaar mee gaan (of zelfs langer met goed onderhoud). 

 

Wat kost het ontwikkelen van een website

Zo ontwikkelen wij je nieuwe website

Een nieuwe website ontwikkelen doen we stapsgewijs in sprints, zodat je het proces goed kunt volgen en er veel ruimte is voor feedback en overleg.

1. Discovery

Onder het genot van exclusieve Italiaanse koffie bespreken we de conversiedoelen en boodschap van de website. Met een sitemap en wireframes maken we de structuur concreet. Wil je beter vindbaar worden dan mag een zoekwoordenonderzoek niet ontbreken.

2. Branding

Nog voor we de website gaan bouwen bereiken we overeenstemming over de kleuren, lettertypes, vormen en nog veel meer. En ja, je nieuwe stijl voor je website kun je ook doorvoeren in je social-media en andere uitingen.

3. Webdesign & Development

Nu is het tijd om de website te ontwikkelen. We realiseren een maatwerk responsive website met een gebruiksvriendelijk CMS in WordPress of Laravel. Ook voor technische vragen, zoals API-koppelingen of plugins kun je bij ons terecht.

4. Content

Webteksten, rechtenvrije beelden, filmbewerking, fotografie en meer. Wij helpen je met het uitzoeken en creëren van overtuigende content. Content plaatsen doen we vanzelfsprekend.

5. SEO & QA

We maken je website pijlsnel en goed vindbaar. Bovendien maken we je website responsive en dus geschikt voor smartphones, tablets, notebooks, desktops en zelfs smart TV's. Wij vertrouwen op onze kwaliteit, want je krijgt oplevergarantie.

Klaar om met jouw project aan de slag te gaan?

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Youri
Quinty
Esther
Armando
Quirienne
Stan
Philip
Marcel
Olivier

Binnen 2 jaar 232 solicitaties, en het ontwerp is boven verwachting!

Werken bij Wesseling

Zij gingen je voor

Project: FCB Amsterdam

FCB Amsterdam

Project: SikkensVR

SikkensVR

Project: Nectimus Investments

Nectimus Investments

Project: Camping de Wildhoeve

Camping de Wildhoeve

Project: ATG Europe

ATG Europe

Strategy Branding Webdesign Development

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy