Menu

Meer dan 10 jaar preferred supplier van AkzoNobel

SikkensVR

Al meer dan tien jaar zijn we verantwoordelijk voor de realisatie en het onderhoud van diverse AkzoNobel websites. De kers op de taart van deze portfolio is de SikkensVR website. De producten en diensten van SikkensVR zijn in meer dan 21 talen beschikbaar. De vraag al die jaren geleden was dan ook: "Bouw een website, waar wereldwijd mee gewerkt kan worden!"

Continenten

0

Landen

0

Page views per jaar

0

Consistentie en flexibiliteit

Studio Projectie is al meer dan 10 jaar preferred supplier van AkzoNobel. Voorbeelden van projecten zijn de corporate websites van SikkensVR en Wanda Refinish die beschikbaar zijn in meer dan 20 talen, waaronder Grieks en Chinees. We verzorgen echter ook online marketing campagnes, zoals AkzoNobel ReThink en zelfs concepten en pitches voor nieuwe digitale producten, zoals de Paint Defect Identifier App en het AkzoNobel LifeTime Warranty progamma. 

Van Sassenheim tot Tokio

Met online cursussen, schaalbare managed hosting services en onze helpdesk garanderen we continuïteit voor meer dan 50 landen, zelfs bij herstructureringen. Het resultaat van onze samenwerking met AkzoNobel is een consistente merkbeleving en een premium serviceniveau op alle continenten.

"Many thanks for all your efforts we have received great feedback from the market on the new Sikkens website." - AkzoNobel

Offerte aanvragen

Bekijk ook:

Camping de Wildhoeve

SikkensVR

Nectimus Investments

Cookie policy - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Duurzaam online groeien - © Studio Projectie B.V.