Menu

Jobsolve

Los je personeelstekort op met AI-technologie en boost je organisatie naar ongekende efficiency.

Gratis intake
 • Implementatie in alle lagen van je organisatie
 • Getraind op specifieke taken
 • 100% op maat ingericht
 • API-integraties voor veilige data uitwisseling

Wat is JobSolve

JobSolve is een nieuwe AI-tool die we bij Projectie ontwikkeld hebben om de capaciteit van organisaties exponentieel te vergroten met behulp van virtuele AI medewerkers. We zien om ons heen dat organisaties en bedrijven graag aan de slag willen gaan met AI, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Met JobSolve pakken we de problemen op de werkvloer of in de bedrijfsprocessen bij de kern aan en verlagen we de stress bij je bestaande personeel.

AI in alle lagen van je organisatie implementeren? Wij staan klaar met advies en oplossingen op het gebied van AI.

AI Consultancy

Voorbeelden van toepassingen van JobSolve

Laat ons je helpen bij het creƫren van op maat gemaakte software die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Met behulp van AI-integraties en API's zorgen we voor naadloze gegevensuitwisseling en geautomatiseerde processen.

 • Administratieve taken
 • Besluitvorming
 • Marketing & sales
 • Vertalen
 • Klantenservice
 • Compliance en controle
 • Content creatie
 • HRM en werkgeluk

Geen technische kennis vereist om met AI te werken

Vind je ChatGPT te ingewikkeld of zijn je medewerkers geen ervaren prompt-engineers? Met JobSolve kunnen je medewerkers met AI werken op een laagdrempelige, veilige en eenvoudige manier. Wil je het gezellig informeel en collegiaal houden of juist formeel en zakelijk? Met JobSolve kies je zelf hoe je AI medewerkers zich gedragen.

Hoe werkt het?

We introduceren JobSolve stapsgewijs in je organisatie.

01

Gratis intake

We beginnen met een intake van ongeveer 30 minuten waarin we het gaan hebben over de uitdagingen waar je met je bedrijf of organisatie tegenaan loopt. We willen zeker weten dat JobSolve geschikt is om jullie problemen op te lossen en welke winst deze AI-technologie gaat opleveren.

*De JobSolve intake is tijdelijk is gratis!

02

Processen in kaart brengen

Na de intake brengen we de taken en processen in kaart die JobSolve kan verbeteren of oplossen. We overleggen graag met leden van je team en verschillende afdelingen over de uitdagingen op de werkvloer.

03

JobSolve medewerkers trainen

We gaan de virtuele JobSolve medewerkers trainen, zodat ze goed in staat zijn om de taken uit te voeren die nodig zijn om je doelen te behalen en je personeel te helpen met hun dagelijkse werkzaamheden. 

04

Kennismaking met het team

We introduceren de nieuwe JobSolve medewerkers aan je bestaande team en leren hen hoe ze optimaal kunnen communiceren met hun nieuwe AI collega's. 

05

Integraties en automatisering

Is je personeel gewend om te werken met JobSolve? Dan kunnen we de JobSolve medewerkers gaan koppelen aan je applicaties en sites, zodat ze ook geautomatiseerde taken uit kunnen voeren.

Klaar voor een gratis intake?

Maak je bedrijf klaar voor de toekomst en werk efficiënter en sneller met behulp van AI-technologie.  

Gratis Intake

Boost je organisatie met AI en kies voor JobSolve

Neem een voorsprong op je concurrentie en maak gebruik van state-of-the-art AI technologie.

Gratis intake