JobSolve AI

JobSolve

JobSolve AI

Vind je ChatGPT te ingewikkeld of zijn je medewerkers geen ervaren prompt-engineers? Met JobSolve kunnen je medewerkers met AI werken op een laagdrempelige, veilige en eenvoudige manier.

Build with us
JobSolve AI

Wat is JobSolve?

JobSolve is een nieuwe AI-tool die we bij Projectie ontwikkeld hebben om de capaciteit van organisaties exponentieel te vergroten met behulp van virtuele AI medewerkers. We zien om ons heen dat organisaties en bedrijven graag aan de slag willen gaan met AI, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Met JobSolve pakken we de problemen op de werkvloer of in de bedrijfsprocessen bij de kern aan en verlagen we de stress bij je bestaande personeel.

AI in alle lagen van je organisatie implementeren? Wij staan klaar met advies en oplossingen op het gebied van AI.

AI Consultancy
hozHQNWtDoDEMzbg33qLZRNiFg5BPdIdFGcGJsQj

Voorbeelden en toepassingen van JobSolve

Laat ons je helpen bij het creëren van op maat gemaakte software die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Met behulp van AI-integraties en API's zorgen we voor naadloze gegevensuitwisseling en geautomatiseerde processen.

Administratieve taken

JobSolve kan administratieve taken overnemen of ondersteunen. Met name als je JobSolve middels API's integreerd met je bestaande boekhoudingssoftware bespaar je enorm veel tijd en kosten.

Klantenservice

JobSolve kan je helpen om de kwaliteit en consistentie van je klantenservice te verbeteren. Zowel op het gebied van communicatie als het uitvoeren van specifieke taken.

Besluitvorming

Offertes vergelijken, contracten controleren of een redelijk compromis bereiken? Met JobSolve wordt besluitvorming eenvoudiger, inclusiever en transparant.

Marketing & sales

Een extra marketing en sales medewerker is altijd handig. JobSolve kan je helpen met creatieve marketing inspiratie, maar ook het opvolgen van leads of het warmhouden van leads.

Vertalen

Een vertaalbureau is niet nodig. Jij kunt zaken doen in het Japans, Indiaas, Duits en welke andere taal dan ook. JobSolve kan zelfs je website vertalen.

Compliance en controle

Dankzij allerlei nieuwe wet- en regelgeving ben je veel tijd kwijt om alle voorwaarden op orde te krijgen en ervoor te zorgen dat medewerkers zich er naar gedragen. Zet JobSolve in als compliance manager en voorkom problemen.

HRM en werkgeluk

Het bevorderen van werkgeluk is niet eenvoudig in deze stressvolle tijden. JobSolve kan je HR-afdeling ondersteunen om activiteiten te organiseren voor teambuilding en meer. 

Content creatie

JobSolve is ontzettend goed in content creatie. We kunnen verschillende AI-tools, zoals MidJourney en Dall-E koppelen, zodat JobSolve voor iedere case de perfecte content paraat heeft.

Geen technische kennis vereist om met AI te werken

Vind je ChatGPT te ingewikkeld of zijn je medewerkers geen ervaren prompt-engineers? Met JobSolve kunnen je medewerkers met AI werken op een laagdrempelige, veilige en eenvoudige manier. Wil je het gezellig informeel en collegiaal houden of juist formeel en zakelijk? Met JobSolve kies je zelf hoe je AI medewerkers zich gedragen.

TTrETzXornPj5cW0eWIQIBHWxg2v2cd8BUx3bBW8

Hoe werkt het?

We introduceren JobSolve stapsgewijs in je organisatie.

1. Gratis intake

We beginnen met een intake van ongeveer 30 minuten waarin we het gaan hebben over de uitdagingen waar je met je bedrijf of organisatie tegenaan loopt. We willen zeker weten dat JobSolve geschikt is om jullie problemen op te lossen en welke winst deze AI-technologie gaat opleveren.

*De JobSolve intake is tijdelijk is gratis!

2. Processen in kaart brengen

Na de intake brengen we de taken en processen in kaart die JobSolve kan verbeteren of oplossen. We overleggen graag met leden van je team en verschillende afdelingen over de uitdagingen op de werkvloer.

3. JobSolve medewerkers trainen

We gaan de virtuele JobSolve medewerkers trainen, zodat ze goed in staat zijn om de taken uit te voeren die nodig zijn om je doelen te behalen en je personeel te helpen met hun dagelijkse werkzaamheden. 

4. Kennismaking met het team

We introduceren de nieuwe JobSolve medewerkers aan je bestaande team en leren hen hoe ze optimaal kunnen communiceren met hun nieuwe AI collega's.

5. Integraties en automatisering

Is je personeel gewend om te werken met JobSolve? Dan kunnen we de JobSolve medewerkers gaan koppelen aan je applicaties en sites, zodat ze ook geautomatiseerde taken uit kunnen voeren.

Klaar voor een gratis intake?

Maak je bedrijf klaar voor de toekomst en werk efficiënter en sneller met behulp van AI-technologie. 

Gratis intake
Klaar voor een gratis intake?

AI Projecten

Project: Iridescent Bio

Iridescent Bio

Project: FCB Amsterdam

FCB Amsterdam

Strategy Branding Webdesign Development

Start vandaag je project

© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy