wat kost een website laten maken in WordPress of Laravel?

De kosten voor het maken van een website lopen sterk uiteen. Het uiteindelijke kostenplaatje hangt af van veel verschillende factoren. De meeste overzichten zijn vaak onvolledig, verouderd of laten bewust dingen achterwege. Daarom hebben wij de ultieme gids geschreven over alle kosten van moderne WordPress en Laravel websites, zoals hosting, webdesign, cookie consent en nog veel meer.

Het korte antwoord: onze meest populaire trajecten om websites te laten maken en de actuele prijzen.

Op dit moment zijn onze future proof en duurzame maatwerk Laravel websites het meest populair samen met WordPress websites met pagebuilder.


WordPress website met Pagebuilder - Efficiënt en flexibel

Met een goede basis als DIVI, heb je alleen ervaren webdesigners, SEO-specialisten en misschien een klein beetje hulp van een programmeur nodig om een moderne website te realiseren. De kosten zijn dan puur afhankelijk van de tijd die zij moeten besteden om een representatieve professionele website voor je bedrijf te ontwikkelen. Wij hebben dat bijvoorbeeld gedaan voor ESA, StellaFinance en Wesseling Transport. Hieronder zie je een rekenvoorbeeld voor een responsive bedrijfswebsite op basis van een bestaande huisstijl met:

  • WordPress CMS
  • Modern webdesign volgens de laatste trends
  • 15 pagina’s (inc. SEO content)
  • Blog
  • Formulieren (contact / offerte aanvragen)
  • Responsive optimalisatie (mobile friendly)


Eenmalig

OnderdeelUrenKosten
Meetings & Strategie5500
SEO teksten101000
Webdesign202000
Blog3300
Formulieren5500
Responsive optimalisatie (Mobile friendly)7700
Totaal505000


© Studio Projectie B.V. - BUILD WITH US - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy